2777
2789
عنوان

به نظرتون چطور بايد رفتار كنم?

644 بازدید | 24 پست

سلام 

ما پنج شنبه بايكي از دوستامون مسافرت رفتيم

جا رو ما جور كرديم و هزينه اي نميدادن

از طرفيم اونا يك ساله ازدواج كردن و ماهم يه بجه ده ماهه داريم

تو اين مسافرتم همش بيرون غذا تهيه ميكرديم و نياز به پخت و پز نبود 

ولي اگه سوييتمون بهم ريجكخته ميشد خانوم دوستمون بلند نميشد جمع كنه يا چاي فقط من دم ميكردم 

يا ليوانا رو من ميشستمو جمع ميكردم

وقت غذا خوردنم كه ميشد تند تند غذاشو ميخوردو ميرفت كنار يا ميرفت تو اتاقش 

ديگه نميگفت اين با بچه س بزار كمك كنم جمع كنيم يا خسته ميشه من بشورم يا چاي دم كنم يا جمع و جور كنم 

صبحونه هم اهرين نفر در ميومد ميخورد و ميرفت كنار 

اينو هم بگم خيلي باهم دوست و راحتيم ولي از اين اخلاقش اصلا خوشم نيومد 

بلاخره مسافرته اومديم خوش بگذره اونم اگه ما جا نداشتيم اونا هيچ وقت هزينه نميكردن برا سه روز تو بهترين جاها اونمبا اون قيمتهاي اجاره

خلاصه كه شوهرمم ناراحت شد از اين رفتار خانومه 

شوهرش همش تشكر ميكرد از من و حتي عذر خواهي كرد كه همش من كاري بود انجام ميدادم 

اون شرمنده شد جاي خانومش

خدايا آن ده ,كه آن به

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه من بودم به حالت مودبانه بهش میگفتم عزیزم پاشو این سری شما چای و دم کن بخوریم یا مثلا بهش میگفتم پاشو با هم دیگه اینجاهارو مرتب کنیم.....

شما خیلی بهش رو دادی پرو شدخ

عشقم 👈همسرم👑سرم و گل دخترم👼

شوهرش جای شرمنده شدن یکم جور خانمش رو میکشید بهتر بود که

متنفرم از ادمهایی که زرنگی میکنن به خیال خودشون  

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

زورم ميگرفت كه يه تشكر نميكرد 

ميرفتيم جايي هم هر چي بر ميداشت بخوره تند ميخورد حتي يه تعارف نميكرد بعد تموم كه ميشد ميگفت كي فلان چيزو باز ميكني بخوريم 

حرصم ميگرفت 

خدايا آن ده ,كه آن به

خب حالا اين بار كه گذشت

دفعه بعد نرو باهاشون و دليل رو هم بگو كه خسته شدم از پذيرايي! شما هم كه نميدونم چرا اصلا همكاري نكردين؟!

ولي الان چيزي نگو

ميشه نون بده كلاه بده دوقورت و نيم بالا بده

بدهكارم ميشي

مگه نمیگی خیلی دوست و صمیمی هستین خیلی راحت و رک بگو عزیزم تو مسافرت هم به لحاظ مالی و هم از نظر تمیزکاری و شستن و .... همه چیز بین دو خانواده تقسیم بشه که هیچ کدوم خسته و زده نشیم

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1334661/%d8%b2%d8%a7%db%8c%d9%85%d8%a7%d9%86-%d8%a8%d8%a7-%d8%af%d8%b1%d8%af-%db%8c%d8%a7-%d8%a8%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%af?postId=42667852

توروخدا سربزنید،من خیلی نگرانم

محمدمهدی پسرم.محمدصدرا داداشم.محمدحسن عشقم.😚همه به کنار ....رضا بابام💞