بچه ها من سه شنبه زنگ زدم پیام دادم جواب نداد چهار شنبه هم همین طور دیگه اعصبانی ام کرد اس دادم یهش چرا جوابمو نمیدی عین یه مزاحم با من رفتاری می کنی زنگ میزنم اس میدم جواب نمیدی یا مزاحمت هستم یا نمی خواهی بهت اس بدم منم نمیدم اینا را هم سین زد جواب نداد بچه ها ما هیچ دعوایی با هم نکردیم قبلش هیچ و یهو نمیدونم چش شد منم دیگه از پنج شنبه هیچ پیامی بهش ندادم اونم هیچ خبری ازم نگرفته اینم بگم مطمئنم سالمه ... و تو وات روبیکا آن میشه استوری میزاره نگاه می کنه اصلا نمیدونم چرا تو را خدا خواهرانه راهنماییم کنید چیکار کنم الان شش روز شد هیچ خبری ازم نگرفته قبلش دعوا نکردیم چیکار کنم دلم می خواد سحر بهش اس بدم
مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀 کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀 کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤
منم شوهرم چهارشنبه قهر کرد و رفت سر یه بهانه الکی .امروز برگشته میگه طلاقت میدم .ب زور باهاش حرف زدم تا حالش خوب شد .ولی الان خیلی مچاله ام ک چرا خودمو کوچیک کردم .کاش بچه نداشتم حداقل