2777
2789
عنوان

دخترای رشتی بیاین🫠

80 بازدید | 9 پست

من عاشق شمال بخصوص رشتم بچگی خیلی میرفتیم چون خونه اقوام پدریم اونجاست 

الان از بابام قول گرفتم اولین تعطیلات بریم 😍

میشه اگه ساکن رشت زیبایین بگین جاهای تفریحی رشت کجاست چون پدر من حوصله رانندگی طولانی مدت نداره برسه فقط میخوابه🥲میخوام همون دوروبرم و یاد بگیرم بریم 

برای صبحونه و ناهار هم یه جاهایی که با صفا و قشنگه معرفی کنید 😍

اسمم بگین کافیه 

فقط سرسبز باشه مکانش و غذاخوریاشم  گرون نباشه زیاد 

کلا خوب باشه دیگه 

من ستارم 🎆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برید ساحل زیبا کنار

آستانه اشرفیه

و امامزاده ابراهیم 

البته باید سرد باشه الان

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

امامراده ابراهیم شفتهآستانه جای تفریحی ندارهزیبا کنار هم انزلیهیچکدوم رشت نیستن

خب آره دقیق تو رشت نیستن، ولی همه‌ش اطرافشن

ارزش دیدن داره🙂👌🏻

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸