2777
2789
عنوان

بچه ی نامزدم بهم ی حرف خیلی بدی زد بیاین خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 2078 بازدید | 84 پست
حق با بچس جای مادرش اومدی خو طبیعیه

مادرش از اون زندگی رفته و پدرش هم اسی رو انتخاب کرده چه حقی داره بچه که همچین حرفی بزنه ؟ هیچ بچه ای حق ندارد اینجوری بگه 

نهایتش بگه من ازت خوشم نمیاد

گاهی وقتا یه کسایی مثل شما یه حرفایی میزنن آدم به عقلتون شک می‌کنه... حتی اگه بچه‌ی استارتر هم هم‌چ ...

تو حاضری جای مادرت کسی بیاد؟

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا با مرد بچه دار اخه

چون فقط دنبال شوهر کردن هستن حالا هر کی باشه فرقی نمیکنه. تازه وقتی وارد زندگی شدن و مشکلاتش رو دیدن میفهمن چه اشتباهی کردن

چقدم راحت میگن رابطه جنسی هم داشتیم

یکی نیست بگه شما خانواده ندارین؟ کسی بالا سرتون نیست؟

بعدها رابطه تون بدتر هم میشه،بچه خودم تو همین سن و سال هست و توی مدرسه هم با بچه ها سر و کار دارم میبینم سن بدی هست و بچه ها با مادر خودشون هم چالش دارن

الان هرکاری کنی بازنده هستی به بابا بگی دعواش کنه میشی خبرچین به بابا نگی خیال میکنه فحش خورت ملس هست دفعه بعد محکم تر میگه

این ازدواج غلطه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

مادرش از اون زندگی رفته و پدرش هم اسی رو انتخاب کرده چه حقی داره بچه که همچین حرفی بزنه ؟ هیچ بچه ای ...

مادرش رفته ولی هنوز مادرشه کدوم بچه ای دلش میخواد جای مادرش یکی بیاد

بچه رو قبول نکن  بگو بدون بچه  بچه رو همون مادر بزرگ نگه داره

به همین راحتی تو همچین شبی تجویز میکنی یه بچه از آغوش پدر محروم بشه،از خانه ی پدری محروم بشه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

تو حاضری جای مادرت کسی بیاد؟

حاضر نیستم ولی بچه حق نداره اینطوری صحبت کنه اونم یه بچه ۸ ساله حرف از رابطه جنسی بزنه... لطفاً کشش ندید حوصله بحث ندارم ممنون

که تو خداوندِ رویدادهای محالی🙂 𝟏𝟒𝟎𝟑/𝟎𝟗/𝟎𝟏 الهی بیاید بماند نرود آن شادی🌱🦢
چون فقط دنبال شوهر کردن هستن حالا هر کی باشه فرقی نمیکنه. تازه وقتی وارد زندگی شدن و مشکلاتش رو دیدن ...

من فقط دلم واسه بچه میسوزه پدر و نامادری اینجوری

مادرش بچه رو ول کرده رفته دلت خوشه ها

مادرش بره

مادر ادم بدترینم باشه بازم مادره

بچه هفت هشت ساله مگه میتونه راحت قبول کنه اینو؟؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
مادرش رفته ولی هنوز مادرشه کدوم بچه ای دلش میخواد جای مادرش یکی بیاد

همینجور که مادرش ازدواج کرده کدوم بچه ای دوست داره جای پدرش کسی رو ببینه

بنظرم ازدواج پدر تحملش راحت تر از ازدواج مادر هست

مادرش میتونست بچشو با خودش ببره اگه خیلی بفکر بود