تاپیک قبلی گفتم ولی جواب منطقی نگرفتم بهم گفت فک کردی بابام تورو واسه زندگی میخواد نهایت میخواد رو تخت تورو**** بده😭😭😭😭😭😭 همسرمو خیلی دوس دارم چن ماه دیگه عقد میکنیم خودم ازدواج اولمه ما واقعا عاشق همیم وگرنه با وجود همچین بچه بی تربیتی نمیموندم الان با مادربزرگشه ولی بعد میاد پیش ما همسرم دو ساله از زنش جدا شده مادر بچه باهاش ارتباط نداره رفته ی شهر دیگه و ازدواج کرده بنظرتون بی ادبیه بچه رو به شوهرم بگم؟؟؟ میدونم بعدش با بچه دعوا میکنه ولی نمیدونم خیلی استرس دارم
اکانت من نیست ب تاپیکای دیگه و حاشیه گیر ندید جوابمو بدین چیکار کنم من😭😭😭😭😭😭😭 دو سال بعد جدایی شوهرم باهاش وارد رابطه شدم و رابطه جنسی هم داشتم😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)