2777
2789

دوستان به نظرتون بهترین شغل هایی که بشه با سرمایه ۱۰ میلیارد تومان انجام داد و نتیجه خوبی ازش گرفت و درآمد خوبی داشته باشه چیه ؟

واقعا اینقدر فکر کردم که دیگه مغزم ارور داد نمیدونم که چه شغلی راه بندازم؟؟؟

و اینکه به نظرتون چجوری میتونم که با ۱۰ میلیارد دو تا ماشین سنگین خوب بگیرم که تروتمیز باشه و همیشه به دنبال خرج کردنش نباشم و خیلی خرج نداشته باشه اگه میتونم : چه ماشین سنگینی خوبه برای من که میخوام دوتا بخرم و درآمد خوبی بهم بده و تروتمیز باشه و زیاد خرج نداشته باشه

تعداد رای : 9
نظرسنجی
فست فود
1
11%
مغازه قطعات ماشین
2
22%
ماشین سنگین
4
44%
قنادی
2
22%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقتا کافی شاپ و فست فود الان خیلی رو بورسه

من خیلی اطلاعی ندارم واقعا که بخوام کمکی کنم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
همین که اظهار نظر کردید خودش خیلیه

ایشالا موفق باشید جناب

اگر از منتور کمک بگیرید هم خوبه

یکم سرچ کنید

احتمالا چیزای خوبی پیدا کنید

ولی خب این روزا مردم دلشون به شکمشون خوشه دیگه😅 واسه همین گفتم فست فود

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

من ذهنم فقیره نمیتونم زیاد بزرگ فکر کنم😂😐

خب ایران تحریمه تو هم نمیتونی چیزی وارد کنی یه نفر پیدا کن بتونه وارد کنه ( معتبر و معتمد هم باشه ) پنج میلیاردت بده بهش تا جنس وارد کنه جنس هاش هم میتونه موبایل باشه یا قطعات خودرو های خارجی یا ...... پنج میلیارد دیگه اش مغازه بخر بشین اون پنج میلیاردت که معادل ۱۰-۱۵ میلیارد جنسه بفروش یا هم اگه خیلی زرنگی مستقیم بده یه عمده فروش و دوباره همین روند ادامه بده