2777
2789

نوبت اول ثبت نام نکردم تو آذر ماه بود مهلتش 

بعد الان برا نوبت دوم که تیرماه هست ولی اسمی از فرهنگیان نیاوردن انگار فقط همون اردیبهشت ازمونش برگزار میشه میتونم الان ثبت نام کنم ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن گلم فقط یه نوبت اردیبهشت برگزار میشع

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

خب الان هیچ جوره نمیشه ثبت نام کرد ؟؟ 

ن دیگه بسته شد  

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

بخدا نمی‌دونستم حتی نمی‌فهمیدم ک مهلت ثبت نام کنکور از ۷ فروردین شروع شده ، همین امروز فهمیدم تازه ، ...

رشتت چیه

تجربی 

خوندی کامل ؟

منم تجربیممم

عزیزم نوشته بود فکر کنم تا ۱۶ام زمان هست ، یه جام نوشته بود دوتا نوبت رو میشه ثبت نام کرد 

میدونم از موقع تاپیکت گذشته ولی گفتم اگر واقعا وقت باشه بهت خبر بدم 

حتما از یک کافینتی بپرس