2777
2789
عنوان

درمان کولیک نوزاد

71 بازدید | 7 پست

سلام خانوما دخترم دوماهشه .مدتی بود کولیک داشت ۳_۴روز بود ک دیگه خیلی شدید شده بود و شبا تا صبح بیداربود و گریه میکرد روزاهم کلا بغلم بود و همش زور میزد بیقراری مبکرد و خواب درستی نداشت

یه مدت رژیم غذایی رعایت میکردم ولی دیدم خودم خیلی ضعیف شدم و اصلا بدنم جون نداره.دیگ شروع کردم همه چی میخوردم ولی حبوبات و لبنیات رو همچنان کم و بیش مراعات میکنم

دیشب ب توصیه مطالبی ک توی نی نی سایت خونده بودم.قرص دایمیتیکون گرفتم و بعد وعده غذاییم خوردم.روغن بادوم شیرین هم گرفتم و شکم و دور ناف دخترمو ماساژ دادم.حدود نیم ساعت هم بعد شیردهی عمودی نگهش میدارم تا کاملا آروغ بزنه.حتی اگ اولاش اروغ بزنه باز نگهش میدارم نیم ساعت

من از غروب اینکارهارو انجام دادم و درکمال ناباوری همون شب اثرشو دیدم.دخترم تا صبح راحت خوابید فقط دوبارپاشد شیرخورد و دوباره خوابید

خواستم ب شماهم بگم چون واقعا کولیک و بیخوابی هاش خیلی سخته.نوزادهاهم خودشون خیلی اذیت میشن طفلکی ها

شربت گرایپ میکسچربده بهش  باقطره کولیک اید البته چندنوع داره اوتی که جعبه ابی داره وبوی رازیان ...

چون رفلکس داره نمیتونه گرایپ میکسچر بخوره کولیک ایز ی دوره و روتفلور دو دوره خورد ولی بی اثربود.قطره پدی لاکت گرفتم ک بهش بدم

ولی همین دایمیتیکون و ماساژ روغن بادام شیرین واقعا اثرخودشو نشون داد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون رفلکس داره نمیتونه گرایپ میکسچر بخوره کولیک ایز ی دوره و روتفلور دو دوره خورد ولی بی اثربود.قطره ...

اهاخب برارفلاکس هم فکرکنم قطره دایمیتیکون بودیایه چیزتوهمین مایه هادکتراون موقع به دخترم دادیخچالی بود رنگشم صورتی بوددوقطره بهش میدادم 

کلن ببرش پیش متخصص کودکان دکتری که جوون باشه چون درمان توکتابای قدیم وجدیدشون فرق میکنه

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
شربت گرایپ میکسچربده بهش  باقطره کولیک اید البته چندنوع داره اوتی که جعبه ابی داره وبوی رازیان ...

شربت گراید میکچر و قطره کولیک اید مگه نباید یکی از این دوتا داده بشه؟مبشه هر دو تا رو داد ؟هشت ساعتی ان

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭

هم شربت و هم قطره رو با هم بدیم یا یکی از این دو نوع باید داده بشه؟

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭
هم شربت و هم قطره رو با هم بدیم یا یکی از این دو نوع باید داده بشه؟

درست یادم نمیاد ولی میکسچرکلن بی خطره وبدون نسخه هست دکتربرام نمینوشت میگفت خودت بخر ولی من چون چندتادارو بهش میدادم ومولتی اینام بود دیگه زمانی نبودکه بهش بدم بعدکه بزرگ شدبهش میدادم ولی پسرم که کولیک ورفلاکس نداشت برا دل دردمعمولیش میکسچرمیدادم همون کافی بودبراش دارو دیگه ای نمیدادم

بی شک باران زیباترین نعمت خداست