2777
2789
عنوان

چقدر یه آدم میتونه پررو باشه!!😐

227 بازدید | 19 پست

داشتم عکس بچگیم حدودا ۲ یا ۳ سالگیم و به یه نفر نشون میدادم بعد یکی از فامیلامون اومد نشست پررو پررو نه گذاشت نه برداشت گفت این بچه کیه چقدر زشته😐😑

من هاج و واج موندم هیچی نگفتم 

جالبیش اینه که وقتی بچه بودم خیلیا به مامانم میگفتن ما بچه ندیدیم انقدر خوشگل باشه خیلی حرص داره برام آدم سطح پایینی مثل اون بخواد راجبم اینطوری بگه

دوستای مهربونم نگید لطفا دغدغه ات و فلان منم مشکل دارم ولی این رفت رو مخم

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اون موقع نریدی بهش که الان اومدی دربارش تاپیک بزنی

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
چرا اون موقع نریدی بهش که الان اومدی پربارش تاپیک بزنی

هنگ کردم اصلا نمیدونستم چی بگم

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    
عکستو ببینیم    

فیلم بود عکس نبود میترسم شناسایی بشم🙁

هنگ کردم اصلا نمیدونستم چی بگم

یادت باشه همیشه ذهنت جلوتر ازخودت عمل کنه

همون اول جوابشو بده تا بعدا نره عصابت

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن