2777
2789
عنوان

تروخدا بگید

45 بازدید | 4 پست

من پارسال که نامزد بودم

پدر و مادرم رفتن مشهد من دانشگاه داشتم نرفتم 

داداشمم موند بخاطره کارای اداری که داشت 

من و مامان بزرگم و داداشم موندیم خونه

تا با داداشم بحثم شد گفت تو سند موتور منو گم کردی دادم بهت نگهداری اما گمش کردی درصورتی که اینطور نبود حالا بگذریم از این داستان

من به مامان بزرگم گفتم منم راه میوفتم میرم سمت مامانم اینا (با همکلاسی دخترم اونم میخواد بیاد)و با نامزدم حرف زدم گفت صبر کن نرو دیگه مامان بزرگم گفته بود به نامزدم که من از خونه دراومدم

دیگه لج کردم بلیط گرفتم که برم نامزدم زنگ زد وسط راه منو برگردون 

حالا از پارسال مخ منو خورده میگه تو با همکلاسیت میخواستید برید پیش پسر نمیدونم فلان بهمان 

سر این قضیه دوست دارم ازش جدا بشم 

اتهام هایی که میزنه با خوابیدنم مشکل داره زود بخوابم میگه چرا زود خوابیدی انتظار داره چهارصبح زنگ میزنه از خواب بیدار شم جواب زنگشو بدم

مدام صدا ضبط میکنه کلی اعصبانیم میکنه منم دری وری میگم ضبطشون میکنه

اتفاق پارسال صدها بار گفته برام توضیح بده چرا رفتید دلیلت چی بوده هرچی میگم میگه من که باور نمیکنم

اگه برم بیرون مدام سوال و جوابم میکنه

ارتباط نمیتونم داشته باشم با دوستام 

دیگه نذاشت برم دانشگاه 

بلند میشد بدون اینکه به من بگه میومد سر کلاس دانشگاهم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول اینجوری بود یا بعد قضیه مشهد اینجوری شد؟

از اولش شکاک بود خیلی مادرش دیدشو نسبت به من بد کرده

میگه این دختره به غیر از تو خیلی‌ای دیگه رو داره😭

بخدا دروغه

از اولش شکاک بود خیلی مادرش دیدشو نسبت به من بد کرده میگه این دختره به غیر از تو خیلی‌ای دیگه رو دا ...

به نظرم با شوهرت ی مدت تنها باشین یعنی مثلا یک دوماه دوتایی زندگی‌کنین شهر دیگه درست میشه ،دور از همه ولی بهش پیشنهاد بده برین مشاور اگر هم قبول نمیکنه خودت از یکی مشاوره بگیر حضوری لازم نیست بری که شوهرت بفهمه آنلاین مشاوره بگیر

❤Che khobe ke daramet