2777
2789
عنوان

بازارچه نی نی سایتی

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 23 پست
من یه تعداد تبلت میخوام بگیرم انقدی که کار بچه مدرسه ای راه بندازه مارک ج تب چطوره میخوام قیمتش مناس ...

کمیت مهم نباشه کیفیتش مهم باشه که بعد یه مدت استفاده زود از کار نیوفته..چون اکثر بچه ها بجز درس بازی هم باهاش میکنن..بازی ها هم که خودتون میدونین پدر تبلت و گوشی رو درمیارن

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

. . سلام بالاخره باید از یه جایی شروع کرد به یادگرفتن دیگه منم ویندوز کامپیوتر رو زیاد پروندم

همیشه همینطورن ☹️😐

مثلا سری پیش میخواستن یخچال درست کنن

گفتن که بلدم دیدم یاد گرفتم افتادن تو جون یخچال الان درجش درست نمیشه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه همینطورن ☹️😐 مثلا سری پیش میخواستن یخچال درست کنن گفتن که بلدم دیدم یاد گرفتم افتادن تو جون ...

.

.

دیگه بالاخره قسمتش این بوده

ولی نه ، جدا الان از یه تعمیر کار کمک بگیرین تا یاد بگیره

و برای ایشون عینک ویژن پرو بگیرین تا بصورت انلاین و همزمان هم ویدیو ببینه و هم کار تعمیر رو انجام بده

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا
. . دیگه بالاخره قسمتش این بوده ولی نه ، جدا الان از یه تعمیر کار کمک بگیرین تا یاد بگیره و برای ...

متاسفانه ایشون از اعتماد به نفس بالایی برخوردارن

و میگن من توی ژنمه دونستن اینجور چیزا

پول مفت دارم بدم به تعمیرگاه خودم میتونم

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

متاسفانه ایشون از اعتماد به نفس بالایی برخوردارن و میگن من توی ژنمه دونستن اینجور چیزا پول مفت دار ...

.

.

ببین بعضی راه حلها هم جوابه

مثلا اگه وسیله نو گرفتین باید اون کسی که نصبش میکنه باید مهر بزنه تا تایید بشه و بعضیا تا یکسال هزینه تعمیرش رایگانه و اگه یه غیر متخصص بهش دست برنه همه چیزش تعطیل میشه و از گارانتی خارج میشه 

از این روش استفاده کنید چی؟

. . ببین بعضی راه حلها هم جوابه مثلا اگه وسیله نو گرفتین باید اون کسی که نصبش میکنه باید مهر بزنه ...

ببخشید پدر و مادرم سی ساله ازدواج کردن

و یخچال تقریبا مال ۳۰ سال پیشه

دیگه فک نکنم محصولات گارانتی بیش از ۳۰ سال یا ۳۰ سال رو داشته باشن ایا محصولی هست که همچین شرایطی رو داشته باشه؟

ببخشید پدر و مادرم سی ساله ازدواج کردن و یخچال تقریبا مال ۳۰ سال پیشه دیگه فک نکنم محصولات گارانتی ...

گمونم تعمیرات اون یخچال توی ژن شما هم باشه

گمونم تعمیرات اون یخچال توی ژن شما هم باشه

😐😂

صد درصد منم دختر همون پدرم😎😂