reyhanerz مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 610 عنوان بازارچه نی نی سایتی 175 بازدید | 23 پست سلام دوستان خوبم اینجا قراره یه بازارچه نی نی سایتی بشه لطفا هر کس هر چیزی رو که گذاشته برای فروش عکسش رو بزاره تا بقیه ببینن و راحت تر بفروشه 1403/01/12 | 12:48 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
samir_a4 عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 2442 دسته و گروه بندی شما اشتباهههسلام ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا
سنوریتا عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 28018 کو بازارچه ؟ از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم! 😂🤌🏻
reyhanerz مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 610 کو بازارچه ؟ شما باید چیزهایی رو که نیاز ندارید و می خواید بفروشید رو قرار بدید
samir_a4 عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 2442 چرا ؟ متفرقه و عمومی گذاشتینتا جایی که من دیده بودم خود سایت حمایت از بانوان شاغل رو داشت ولی گفته بود توی خود گروه خودش بذارینالبته شاید مهم هم نباشه ها ولی قانون اونا اون بود ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا
reyhanerz مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 610 متفرقه و عمومی گذاشتین تا جایی که من دیده بودم خود سایت حمایت از بانوان شاغل رو داشت ولی گفته بود ت ... ممنونم از راهنمایی تون 😊🙏🏻
یا_من_لایرجی_الافضله عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3613 متفرقه و عمومی گذاشتین تا جایی که من دیده بودم خود سایت حمایت از بانوان شاغل رو داشت ولی گفته بود ت ... سمیر برادر از تبلت و گوشی سر در میاری یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی.... آقا هستم.
reyhanerz مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 610 میشه یکی کامل وبهتر توضیح بده شما چیز هایی رو که می خواید بفروشید رو میتونید عکسش رو بزارید اینجا تا بقیه ببینن و زودتر فروش بره 😊
samir_a4 عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 2442 سمیر برادر از تبلت و گوشی سر در میاری ..سلامسوالتون رو بپرسین بلد نباشم میگم نمیدونم ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا
یا_من_لایرجی_الافضله عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 3613 . . سلام سوالتون رو بپرسین بلد نباشم میگم نمیدونم من یه تعداد تبلت میخوام بگیرم انقدی که کار بچه مدرسه ای راه بندازه مارک ج تب چطوره میخوام قیمتش مناسب باشه که بیشتر بتونم بخرم ولی خوبم باشه یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی.... آقا هستم.
yekonkori_khoshbakh عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7702 . . سلام سوالتون رو بپرسین بلد نباشم میگم نمیدونم ممکنه مثل پدر بنده بگید بلد نباشم میگم نمیدونم و بلد نباشید بگید میدونم و بزنید بترکونید وسیله الکتریکی رو😭😂هیترمو سوزوندن سر دونسته هاشون😐😭 من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
samir_a4 عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 2442 من یه تعداد تبلت میخوام بگیرم انقدی که کار بچه مدرسه ای راه بندازه مارک ج تب چطوره میخوام قیمتش مناس ... ..اهان ، الان قیمت دستم نیستولی سامسونگ tab a7 خوبهولی اگه میخواین قیمت مناسب و به تعداد زیر از برند دیگه بگیرین اونو نمی دونم کدوم برند خوبهولی هر چی میگیرین یه چیز باشه فردا روز خراب شد بشه تعمیرش کرد ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا
samir_a4 عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 2442 ممکنه مثل پدر بنده بگید بلد نباشم میگم نمیدونم و بلد نباشید بگید میدونم و بزنید بترکونید وسیله الکتر ... ..سلامبالاخره باید از یه جایی شروع کرد به یادگرفتن دیگهمنم ویندوز کامپیوتر رو زیاد پروندم ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا