2777
2789

دیروز رفتیم پل خواجو یکم تفریح یکی دسشوییش‌ میگیره یکی سردشه یکی پاش درد میکنه یکی میشینه میگه چرا هی میرین عکس میگیرین از خودتون 

قشنگ گند میزنن‌ ت تفریح و اعصاب ادم 

ت خانواده ما هم ی جوریه ک قبل سیزده دعوا بشه دیگه سیزده بدرمون دود میشه میره

[کاربری‌ من و مامانم]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم نمیرفتین قبل سیزده بدر .

من ک باخانواده هیچ جانمیرم لبی آبم ک ی عمره نرفتم تامجبورنشم اون ورشهر نمیرم بس شلوغه فقط واسه خرید و دکتر خدای نکرده البته .ماهم ازاین مسخره بازیا داشتیم قبلنا

همه جاییه 

طبیعیه هر کسی سلیقه و نظر و شرایط متفاوتی داره 

اگه تونستیم با این نظرها و شرایط دیگران کنار بیایم و بپذیریم و وفق بدیم هنر کردیم 

برای همین مسائل میگن آدمها رو باید توی مسافرت شناخت

میزان تحمل و صبوری و اخلاق رفتار و همکاری توی سفر مشخص میشه.

میفهمی میتونی روی طرف حساب کنی یا نه

عزیزم اکثر خانواده ها همینن. 

ولی مگه امسال سیزده بدر داریم؟ 

البته نظر خودتونه. 

ولی بنظرم امسال نریم 13 بدر. امسال عزاس. 

فرداش برید. جمعش برید. 

جناب علی اول شخصیت عزیز جهان خلقتن. ایشون نیاز به عزای ما ندارن. ماها نیاز دنیا و اخرتمون خدا و اهل بیتِ. 

😂😂😂خانواده شوهر من هرجا میریم حتما پدرشوهرم سردشه و میناله، خواهرشوهر و مادرشوهرم پریودن یه گوشه نشستن تکون نمیخورن، شوهرخواهرشوهرم رودل کرده حالش بده😂ماجرای همیشه س

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
ما همیشه دعوا هست تو خونمون  مثلا نمونه ش دیشب  پدرم نمیزاره خونه رو جارو برقی بکشیم از ...

من مادر شوهرم واریس داره نمیتونه راه بیاد

ولی سرخاک شوهرش ی جوری میره انگار هیچیش نیس ولی خدانکنه ما ی جا بریم تفریح همه جاش درد میکنه ی جا هم میگیم بشین میگه منو تنها نذارین

ولی سرخاک شوهرش خونه خواهر برادراش نه

[کاربری‌ من و مامانم]
بحثاشونم ی جوریه ک از ی مورچه ی فیل درست میکنن

دقیقا.من یادم به پدر و مادر خودم افتاد.الان عروس و داماد و نوه هم دارنا.دقیقا سر تحویل سال نو یا سیزده به در سر مسایل الکی بحث و بگو مگو راه میندازن.هم حرص میخورم.هم خنده ام میگیره😂😂😂😂😂