0چشمآبی0 مدیر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 336 عنوان شما هم قبل ۱۳بدر دعوا دارین تو خانواده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 21 پست دیروز رفتیم پل خواجو یکم تفریح یکی دسشوییش میگیره یکی سردشه یکی پاش درد میکنه یکی میشینه میگه چرا هی میرین عکس میگیرین از خودتون قشنگ گند میزنن ت تفریح و اعصاب ادم ت خانواده ما هم ی جوریه ک قبل سیزده دعوا بشه دیگه سیزده بدرمون دود میشه میره [کاربری من و مامانم] 1403/01/12 | 12:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0چشمآبی0 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 336 ما با جمع دوستامون ميريم سيزده دعوا نميشه🤭😁 ی جوری برنامه ریزی میکنن دعوا کنن ک قشنگ بیوفته عید و گند میزنن ب عیدمون [کاربری من و مامانم]
محیا_خانم1 عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 15867 دقیقا.من یادم به پدر و مادر خودم افتاد.الان عروس و داماد و نوه هم دارنا.دقیقا سر تحویل سال نو یا سیز ... مامان بابای من جلوی عروس جلوی داماد میپرن به هم.. اصلا رعایت نمیکنن.. مامانم دیشب جلوی عروسمون به بابام گفت نچای یوقت و پوزخند زد دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
0چشمآبی0 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 336 مامان بابای من جلوی عروس جلوی داماد میپرن به هم.. اصلا رعایت نمیکنن.. مامانم دیشب جلوی عروسمون به با ... کوچیک میکنن ی نفرو اینجوری پیش همه [کاربری من و مامانم]
ananasi8855 عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 10323 مامان بابای من جلوی عروس جلوی داماد میپرن به هم.. اصلا رعایت نمیکنن.. مامانم دیشب جلوی عروسمون به با ... متاسفانه.یکم که سنشون میره بالا انگار کنترل حرفاشونم ندارن.کاش ما اینطوری نشیم
ananasi8855 عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 10323 همه جاییه طبیعیه هر کسی سلیقه و نظر و شرایط متفاوتی داره اگه تونستیم با این نظرها و شر ... بیشتر پدر و مادرا که سنی ازشون گذشته ناسازگاری میکنن
روناعشق عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 11703 ماهم معلوم نیس بریم ولی اگه هم بریم بعدازظهر بعد افطاره خوب میکنید منکه به این نتیجه رسیدم کمتر با خانواده برم بیرون.حتی یه دور ساده میریم بزنیم مامان و بابام شروع میکنن بحث کردن. کلا خانواده عصبی دارم. گاهی تنها میرم برا خودم. یا دوست.