سلام دوستان همراه
قبلا براتون گفتم که جریان عیدی خودم چی شد
حالا بشنوید از جریان دخترم
قبل از عید یه مغازه پوشاک بچه که خیلی هم معتبر هست و توی پاساژ معرفی هست که چندین شعبه داره اعلام کرده بود که نیرو میخواد
خلاصه دخترم هم گفت مامان میخوام برم منم با صاحب مغازه صحبت کردم در مورد رفت و آمد و اینها و مشکلی نبود گفتن که اومدن خودش بیاد اما شبا چون امکان داره تا 12 باز باشیم اسنپ برگشت رو خودمون حساب میکنیم اگر 2 شیفت بیاد از 10صبح تا 12 شب 9 تومن اگر یک شیفت بیاد 5 تومن و نسبت به فروش پورسانت هم میدم و عیدی که البته عیدی برای من عجیب بود
خلاصه اینکه دخترم دو شیفت رفت یک ماه و نیم البته اینم بگم که چند روز هم مریص شد حدودا 10 روز یک شیفت رفت دو روز هم اصلا نرفت
دو روز هم پسرم همراش رفته بود که خود صاحب مغازه بهش گفته بود چون پسر خوبی بودی این شلوار رو بهت دستمزد میدم
تا اینکه دیروز وقت تسویه حساب به دخترم 4 تومن داده گفته اول اینکه دوشیفت کامل نیومدی بعدم 1تومن شلوار داداشت شد عیدی هم به کسی میدن که یک سال کامل اومده باشه در مورد هزینه اسنپ هم که دخترم اعتراض کرده گفته باید با ون مجموعه میرفتی که شبی 20 تومن میشده در صورتی که ون ساعت 11 میرفته اما مغازه بعضی شبا تا ساعت 12 و نیم باز بوده
اینم بگم که من خودمم سر کار بودم اصلا دخترم رو نمیدیدم پسرمم همش خونه تنها
دخترم بهش قول داده بود دوازدهم ببرتش سینما و گردش
حالا از دیشب که اومده اول که بغص کرده بعدم شدید تب کرده فقط گفت اگه بابا داشتم اینجوری نمیشدم
بچه ها چرا انقدر مردم حریص و بی انصاف هستن مغازه ای که شبی 60 تا 70 میلیون هر شعبه فروش داشته
دختر من که زیادتر از حقش نمیخواست ولی چطور دلش اومد دل دخترم رو بشکنه