2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله حقیقت داره ، ابجد درسته مخصوصا ابجد کبیر کاملا درسته 

ازدواج تماماً قسمته و ربطی به ظواهر نداره ( اتفاقا به باطن و اخلاق اینام ربطی نداره :  ازدواج ، طالع و قسمته و به حروف ابجد ربط داره 

اون عکس زمینه صورتی رو اتفاقی سال ۹۴ پیدا کردم 

مفصل تر { اهورا مشکان ازدواج } رو اتفاقی سال ۹۶ پیدا کردم 

ملاک اسم شناسنامه ای طرفین و مادرانشان هست اما اسم شناسنامه ای تفاسیری داره یعنی این عکس 

البته این ۲ تا اسکرین که گذاستم برای برنامه ی { نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام } هست که به نام پدر هم نیاز برای پاقدم نام ( خوش قدم یا خنثی قدم یا بد قدم ) برای بقیه ی محاسبات نام شخص و مادرش نیازه 

* ملاک اسم شناسنامه ای هست ( با اون تفاسیری که گفتم ) 

در اهورا مشکان ازدواج " تیتری که در تاریخ ۲۹ اسفند ۸۹ ثبت شده " = درجه ی دوستی زن و مرد ،،، کیفیت زندگی زن و مرد{ محاسبه ی ابن سینا } بدون نام مادرانشان آنطور که صدا می زنند نه آنطور که نوشته میشود = در این ۲ درجه ی دوستی زن و مرد و کیفیت زندگی زن و مرد بدون نام مادرانشان : اسم زن و مرد محاسبه میشه 

کیفیت زندگی زن و مرد بدون نام مادرانشان آنطور که صدا می زنند نه آنطور که نوشته میشود مثلا الهه میشه الاهه ابجد کبیر الاهه را در میاریم ( ه آخر تلفظ نمیشه پس الاهه میشه الاهِ " ابجد کبیر الاه را در میآوریم " هانیه میشه هانی یِ ابجد کبیر هانیی را در میاریم،  گچپژ حذفه حساب نیست مثلا پری میشه ری ابجد کبیر ری را در میاریم پژمان میشه مان پریچهر میشه ریهر گلچره میشه لهر چون ه آخر تلفظ نمیشه پس لهره میشه لهر گلاب میشه لاب ( البته یه عده میگن باید جای گچپژ کجبز میگذاریم اما تجربه ی من از فامیلا و دوستام و سلبریتی ها معلوم کرد گچپژ حذف بشه درست تره و نیز در سایتی گفته بود بعضا جای گچپژ کجبز میگذاریم که در بسیاری از محاسبات غلط در میاد پس گچپژ حذف بشه درست تره،  

در میان غیر عرب زبانان ض ذ ظ همون ز تلفظ میشه مثلا کاظم میشه کازم،  ح همون ه تلفظ میشه حمیرا میشه همیرا محمد میشه مهمد،  حمید میشه همید،  حسین میشه هسین حسن میشه هسن،  ط ت تلفظ میشه فاطمه میشه فاتمِ ابجد کبیر فاتم را در میاریم،  ع الف تلفظ میشه علی میشه الی،  عالیه میشه آلی یِ ابجد کبیر آلیی رو در میاریم،  عاطفه میشه آتفِ ابجد کبیر آتف را در میآوریم،  ث ص ث همون س تلفظ میشه ثریا میشه سریا،  

در میان ترک زبانان میان خودشان مثلا به حسین میگن حوسن ( در اینجا حوسِن را هوسن حساب میکنیم،  به رباب میگن روباب ابجد کبیر روباب رو درمیاریم به رقیه میگن روقَّیَّه ( ه آخر تلفظ نمیشه پس روقَّیَّه میشه روقی ، 

اسم زن و مرد بدون نام مادرانشان آنطور که صدا می زنند نه آنطور که نوشته میشود را به ابجد کبیر در می آوریم حاصلجمع را + عدد ۷ میکنیم " عدد ۷ کلیدی است و باید حتما به کار رفته شود " سپس حاصلجمع را تقسیم بر ۹ میکنیم باقیمانده عددی بین ۱ تا ۹ است ۰ هم همون ۹ است 

درجه ی دوستی زن و مرد بدون نام مادرانشان آنطور که صدا می زنند نه آنطور که نوشته میشود مثلا الهه میشه الاهه ابجد کبیر الاهه را در میاریم ه آخر تلفظ نمیشه پس الاهه میشه الاه 

اسم زن و مرد را آنطور که صدا می زنند نه آنطور که نوشته میشود را به ابجد کبیر در می آوریم حاصلجمع را تقسیم بر ۳ میکنیم باقیمانده اگر ۱ بیاد درجه ی دوستی زن و مرد خوب و عالی است و با همدیگر دوست و رفیق هستند،  باقینانده ۲ بیاد درجه ی دوستی زن و مرد بد و ضعیف است و با همدیگر دوست و رفیق نیستند،  باقیمانده اگر ۰ بیاد درجه ی دوستی زن و مرد متوسط است 

در کیفیت زندگی زن و مرد باقیمانده ۱ و ۴ و ۷ بیاد ( درجه ی دوستی متوسط است ) 

در کیفیت زندگی زن و مرد باقیمانده ۲ و ۵ و ۸ بیاد ( درجه ی دوستی زن و مرد خوب و عالی است و با همدیگر دوست و رفیق هستند 

در کیفیت زندگی زن و مرد باقیمانده ۳ و ۶ و ۹ " ۰ هم همون ۹ است " بیاد ( درجه ی دوستی زن و مرد بد و ضعیف است و با همدیگر دوست و رفیق نیستند