2777
2789
عنوان

گوشی برای دخترم

316 بازدید | 18 پست

دخترم متولد ۹۰ از گوشی خودم استفاده میکنه به نظرتون ازش بگیر یا نه ؟ یا براش بخرم اون فقط خوشش از گوشی خودم میاد

درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود لطفا لایک نکنید🙏

من از کلاس پنجم گوشی داشتم تازه من برای یه نسل قدیمی ترم، نسلای جدید که از سن پایینتر هم دارن هم یه مواقعی بستگی به موقعیتشون بهش نیاز هم پیدا میکنن. پس بستگی دیگه به خو‌دتون داره

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

من دلیلی نمیبینم بچم داشته باشه

همین الانم بچه هام با نظارت خودم حسابی گوشی استفاده میکنن

با دوستاشون فضای مجازی

سرچ گوگل

بازیم ک متناسب سن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دلیلی نمیبینم بچم داشته باشه همین الانم بچه هام با نظارت خودم حسابی گوشی استفاده میکنن با دوستا ...

اره دختر منم همیطوره

درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود لطفا لایک نکنید🙏

والا ادم میترسه بخره ممکنه به راه بد کشیده بشن 

یه تلگرام باز میکنی همش کانال ممنوعه میاد یا تبلیغات یوتیوب 

اگه اینارو ببینه بخونه...

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

بچه من از کلاس سوم داره، هیچ مشکلی هم نداره، نخبه هم هست الانم داره جهشی میخونه، از تموم دوستاشم بهتره نه من بگم معلم و کادر مدرسه میگن وای که چقدر بچه ها چیزای وحشتناک میگن، بستگی به بچتون داره خودتون تصمیم بگیرید

صد بار تعلیق شدی باز آی
منم به دخترام گفتم گوشی... ان شاء الله باشه، موقع دانشگاهتون

بهترین کارو کردی شاید الان نفهمه ولی بعد ازدواجش و بلوغ عقلیش ازت تشکر میکنه

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸
بچه من از کلاس سوم داره، هیچ مشکلی هم نداره، نخبه هم هست الانم داره جهشی میخونه، از تموم دوستاشم بهت ...

منم خیلی درسم عالی بود تا کلاس سوم دبیرستانم همه چی خوب بود معدل دیپلمم ۱۹ لود ولی بالاخره آدم سروگوشش می‌جنبد تاثیر میکنه

برای حاجتم اگه میشه یه صلوات بفرس قربة الي الله🌸