2777
2789
عنوان

بچه هابیاید بگید من با این مادر شوهرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 34 پست

بچه هاااا 

به شوهرم زنگ زده گفته بیا اینجا بخواب 

منو کاری نداشت 

تایپیک رو ویرایش نمیشه کرد 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جنگ رو در رو با اینا جواب نمیده 

بگو باشه بعد نرو بعد گفت چرا بگو‌ آخ نمیدونی چی شد چنان دل دردی گرفتم یا بگو یهو مهمون اومد یا هر بهونه دیگه 

چند بار پیچوندی خودش میفهمه دست از سرت برنیداره 

خوب شوهرت بره کمکشون چه اشکال داره؟؟چرا فکر می‌کنید پسر ازدواج کرد دیگه پدر و مادر حقی به گردنش ندار ...

من با کمک کردن هیییچ مشکلی ندارم 

ولی اینکه چهار صبح زنگ بزنه بگه بلند شو بیا اینجا بخواب 

بعد منو تنها بذاره بره اونجا درسته؟

خب صبح بلند میشه میره دیگه 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

آخه دیگه شورشو درآوردن واقعا میگم  هررر دقیقه زنگ میزنه به پسرش این کارو بکن اون کارو بکن  ...

من خودم هم دارم وقتی مقاومت کردن رو گذاشتم کنار وبا شوهرم روباهاش کاری نداشتم که بره یا نه خودش چن بار رفت وقتی کلی خسته و کوفته برگشت دیگه الان خودش می‌دونه تا چه اندازه باید پیششون بره

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

حالا پسرش بره کمک چیزی نمیشه سخت نگیر 

بره کمک من ک مشکلی ندارم 

ولی اینکه چهار صبح بگه بلند شو بیا اینجا بخواب که خواب نمونی برا کمک کردن یعنی چی؟؟؟😐

میره دیگ نمیخواد فرار کنه که 

دوستانی که راااحت قضاوت میکنید 

کاش از زندگیم خبر داشتید 

من هیچوقت نگفتم نرو کمک مامانت هیچوقت 

الانم نمیگم 

اما اینا وسط کمک کردن خواسته های نا معقول دارن 

اینکه چهارصبح زنگ بزنی بگی بلندشو بیا اینجا بخواب یعنی چی؟

تو بیابون که نیستی!!تنهایی،خیلی دوسش داری و احساس تنهایی میکنی تو هم پاشو همراش برو

یعنی شما همچین چیزی برات پیش بیاد ناراحت نمیشی؟

امروز میگن اینجا بخواب 

پس فردا میگن اصلا بیا همینجا زندگی کن 

زنتم هویجه!

نمیفهمین آدم زندگی مستقل داره 

خب قراره بره کمک کنه میره 

دیگه این چه صیغه ایه!

یعنی شما همچین چیزی برات پیش بیاد ناراحت نمیشی؟ امروز میگن اینجا بخواب  پس فردا میگن اصلا بیا ...

خودتو ناراحت نکن.. سخت نگیر.. خودت به شوهرت بگو برو.. وقتی ام رفت بگیر بخواب تا هروقت دلت خواست افطارم برو اونجا.. بخدا ارزش نداره.. این چیزا پیش میاد... پدرومادرن دیگه.. چندسال بعد خودت متوجه میشی..