2777
2789
عنوان

بچه هابیاید بگید من با این مادر شوهرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 34 پست
یعنی شما همچین چیزی برات پیش بیاد ناراحت نمیشی؟ امروز میگن اینجا بخواب  پس فردا میگن اصلا بیا ...

من اصلا ناراحت نمیشم،پدر و مادرشن،وظیفشه،من همون اول زندگی به شوهرم گفتم هر وقت تونستم میام خونه پدرت سر میزنم ولی هر وقت هم نتونستم تو به خاطر من براشون کم نذاری،وظیفته بهشون سر بزنی خدمت کنی،اگر کم کاری کردی این دنیا و اون دنیا دیگه گردن خودت،۱۰۰سال دیگه مردن نگی تو نذاشتی برم خونه شون!!الان شوهرم از دیروز ظهر رفته خونه پدرش،امشب برمیگرده،من نتونستم به خاطر ماه رمضون برم،اکثر وقتا هم برمیگرده اینقدر کار کرده و خسته هست که برسه به بچه ها گیر میده، منم هر وقت بفهمم اون روز زیاد کار داشته خونه پدرش،بچه ها رو زودتر قبل اینکه پدرشون برسه خونه میخوابونم.تا شوهرم رسید خونه از خستگی با بچه ها دعوا نکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرشوهرم تو روستا هستن،همیشه کار هست که کمک کنه،حالا تو ی بار میخوان کابینت کنن غصه داری!

ی بار نیست عزیزم 

شوهر من حتی میره روستا کمک پدر بزرگ و مادر بزرگش

بحث من کمک نیست بره همش کمک کنه وظیفشه 

بحث من اینه ک بخاطر ده دقیقه راه مادر شوهرم میگه بیا اینجا بخواب 😐

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

فقط بچه دار نشو  از این مرد ...چون این مادر شوهر که انقدر رو زندگیت تسلط داره دو روز دیگه میاد بچه آنم بر میداره میبره  و وو می دونی و مشکلات و حرص های جدید ....

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤