2777
2789

تایپیک های قبلی خیلی چیزا ازشون نوشتم 

اما دیگه خستم 

بگید چجوری با شوهرم حرف بزنم تا حد و حدودشون رو بدونن و مدیریت کنه 

مادر شوهرم اینا دارن تو کابینت های خونشون تغییرات میدن 

امروز ساعت چهار صبح مادر شوهرم زنگ زده که بلند شو بیا اینجا بخواب تا صبح برا کمک کردن خواب نمونی !!!

بچه ها خستم دیگه به لبم رسیده خستممم

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خییییلی پروویی میخاد است کار من باشم میگم باشه و نمیرم یا میگم خونه خودم راحتم برا خواب آخرش هم دیر میرم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

گوشیتو سایلنت کن تماس هاشو همون موقع جواب نده . چند ساعت بعد جواب بده بگو اون موقع متوجه نشدم 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

🤨 بگو قرار نیس بیام خودم کار دارم 

به شوهرم گفت به من نگفت 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

خییییلی پروویی میخاد است کار من باشم میگم باشه و نمیرم یا میگم خونه خودم راحتم برا خواب آخرش هم دیر ...

به شوهرم زنگ زد 

به من نگفت 

ولش کن بزار بره شاید ی رور پدرو مادر شما هم به کمکتون نیاز داشته باشند اون موقع راحتتر میتونی بری پی ...

آخه دیگه شورشو درآوردن واقعا میگم 

هررر دقیقه زنگ میزنه به پسرش این کارو بکن اون کارو بکن 

خسته شدم بخدا