2777
2789

مخصوصا شوهرم دوس داره تو پرشم ولی استعداد ندارم الان چندروزه افتادم بخوردن زیاد باز همونم 

والامن اندامم خیلی دوست دارم فامیلاشونومیبینه هی میگ چاق شو .چقدم بدفرم میشه ادم پاهای چاق شکم گنده دارن

بهش بگو الان همه کلی عمل و اسلیو و بوتاکس معده انجام میدن لاغر بشن اونوقت من هیکل قشنگمو برم خراب کنم؟ شایدم منظورش اینه اندام های خاصت جاق بشه 

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
بهش بگو الان همه کلی عمل و اسلیو و بوتاکس معده انجام میدن لاغر بشن اونوقت من هیکل قشنگمو برم خراب کن ...

هرادم چاقی میبینه خوشش میاد میگه توهم یکم گوشت بگیر

خومن بچه شیردادم سینهام شل شدن ولی اندامم سرفرمه چون ورزش میکردم چندماهی گذاشتم کناربخاطرمچ دستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرادم چاقی میبینه خوشش میاد میگه توهم یکم گوشت بگیر خومن بچه شیردادم سینهام شل شدن ولی اندامم سرفرم ...

اینقدر به منم میگم ...اما من کوتاه نمیام ،چاقی  چیه  دیگه؟!خوش استایلم،همون خوش اندامی بمون

هرادم چاقی میبینه خوشش میاد میگه توهم یکم گوشت بگیر خومن بچه شیردادم سینهام شل شدن ولی اندامم سرفرم ...

مردا عقل درست حسابی ندارن هی از خودت تعریف کن مثلا باشگاه میری بهش بگو همه میگن چه اندامی کاش مام مثل تو بودیم یا بگو رفتم خرید فروشنده خانم گفت ماشالا چه خوش هیکلی از خودت تعریف کن هی باورش میشه ولی اهل ورزشی شاید با ورزش های خاص بتونی یکم نقاط خاصت بزرگ کنی اگه منظور همسرت اوناس

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
مردا عقل درست حسابی ندارن هی از خودت تعریف کن مثلا باشگاه میری بهش بگو همه میگن چه اندامی کاش مام مث ...

اره الان یکم مچم آسیب دیده کامل خوب بشه باز شروع میکنم.

اره دوس داره

مگه ما اینجاییم که ببینیم شوهرمون چی در مورد هیکلمون میپسندن؟؟

در درجه اول سلامتی مهمه که با چاقی بخطر میوفته

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
مگه ما اینجاییم که ببینیم شوهرمون چی در مورد هیکلمون میپسندن؟؟ در درجه اول سلامتی مهمه که با چاقی ب ...

خیلی نظرمیده میگه چاق شو منم میگم دوس ندارم ولی بقیه زومیبینه بیشتراطرافیان 

خیلی نظرمیده میگه چاق شو منم میگم دوس ندارم ولی بقیه زومیبینه بیشتراطرافیان 

برای خودش نظر میده جدیش نگیر!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.