2777
2789
عنوان

بدنم باد کرده

88 بازدید | 5 پست

دیروز ک رفتم دکتر  اومدم وضعم بدتر شده 

شب با زور خوابیدم چون سرفه امونمو بریده بود

از صبح ک بیدار شدم تماام صورتو بدنم باد کرده بود

حتی دستام 

و بدتر ک بشددت سرفه میکنم قطع نمیشخ لعنتی 

چشمای نازنینم عین ژاپنیا شده پف کرده و ریز 😢

این چه کوفتیه ک گرفتم قشنگ تا دراز میکشم سرفه شروع میشه

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋

دوباره برو دکتر

همه چیو کامل بهش بگو یکاری کنه

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

دوباره برو دکتر همه چیو کامل بهش بگو یکاری کنه

ی امپول دگزا زد

ی سرم 

ی نوروبیون 

قشنگ بدتر شدم 

ارعه توو فکرشم برم ببینم چرا اینجوری شدم اخه بدنم باد کرده😢

صورتمو صبح مامانم دید ترسید الان کمتر شده بادش ولی بازم باد داره انگار ورم کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ورم کردم

دقیقا برای همین اومدم سایت ببینم کسی مثل من شده این روزا یا نه

من آزمایش هم دادم ، همه چی اکی بود

امروز روز سوم ورم دارم

کمتر شده اما هنوز خوب نشده😢

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
منم ورم کردم دقیقا برای همین اومدم سایت ببینم کسی مثل من شده این روزا یا نه من آزمایش هم دادم ، هم ...

عهه

من تا الان میگفتم عوارض قرصاست شاید

ولی نکنه اینم ی مدل مریضیه 

عهه من تا الان میگفتم عوارض قرصاست شاید ولی نکنه اینم ی مدل مریضیه 

دقیقا منم به ویروس جدید فکر میکنم😐

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐