2777
2789
عنوان

دلهره گرفتم چکار کنم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 34 پست
تنهايي در خونشو باز نكني، بعد هزار تا حرف برات دربياره، اگه صاحبخونه نيومد، زنگ بزن پليس چيزياين دوره زمونه حرففففف زياده ها

منم از همین حرفا میترسم

دلم واسه دختره میسوزه بیچاره

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عجب آدمیه 

خب خودت شک نکردی بهش میگی بچه رو ببر میگه نمیخواد بعد به تو میگه با خودت ببرش بیرون 😐😐😐😐😐

برو زنگ همسایه ها رو بزن بگو بیاین چند نفری  اینجا باشین در رو باز کنم بچه رو ببرم پیش خودم تا مامان باباش بیان 

آخه بچه ۴ ساله گناه داره 😔😔😔

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

از اون همه همسایه یعنی هیچ کس نمیاد ی دقیقه وایسه تا در رو باز کنی بچه رو بیاری بیرون 

پدر مادرش شعور ندارن آخه اون که گناهی نداره الان کلی ترسیده ممکنه اتفاقی براش بی افته خطر داره 

برو بیارش پیش خودت 

دیگه هم مسولیت قبول نکن

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

بچه ها ببخشید بخدا شماهک نگران کردم

صابحونمون زنگ زد شماره از شوهرش داشت بهم داد زنگ زدم شوهرش گفت تا نیم ساعت دیگه خودم میرسونم

دخترش هم با همسایه ها رفتیم اوردیمش  پیش خودمون

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....