2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کسی تجربه ای داره برام بذاره خیلی نگرانم با اینکه پسرم همه چیز هم بلده ولی باز هم نگرانم

عزیزم نگران نباش این سنجش برای اینه که مطمئن بشن بچه ها از نظر بهره هوشی نرمال هستن و بچه های استثنایی رو جدا بکنن.  

ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم
بستگي ذاره چه مدرسه ايهتست نقاشيورزش و زرنگي بچه رو محك مي زننسوال هوش مي پرسندطرز حرف زدن و هوش اجتماعي بچه رو سنجش مي كنن البته به نوع مدرسه بستگي داره

شیوا جان فکر نمیکنم به مدرسه ارتباطی داشته باشه بسته به محل سکونت و تقسیم بندی آموزش پرورش بچه های هر ناحیه رو به یه پایگاه میفرستن.

مثلا ریاضی هم میپرسن بگن مثلا تا 20 بشمار اینطوری من روی این قضیه نگرانم چون تا 10 بلده بشماره.بقیه چیزها رو کاملا بلده

عزیزم بلد باشه یا نه اهمیتی نداره چون اینا قراره برن کلاس اول که از عدد یک شروع کنن به یادگیری . اگر بچه ای بلد باشه فرقی هم نمیکنه

عزیزم بلد باشه یا نه اهمیتی نداره چون اینا قراره برن کلاس اول که از عدد یک شروع کنن به یادگیری . اگر بچه ای بلد باشه فرقی هم نمیکنه

ممنون سعیده جان 

مامانمم معلمه اونم میگه بهم ولی باز هم نگرانم 

عزیزم لطف کردی اروم شدم 

در كل برات صبر و شكيبايي فراوان براي راه سختي كه در سال تحصيلي اينده پيش رو داري از حداوند مي خواهم🙏🏻

اره واقعا کلاس اول سخته تا بچه بیفته روی دور درس خوندن ومشق نوشتن سخته