2777
2789
عنوان

یه مرد متاهل بهم پیشنهاد میده ...

1118 بازدید | 51 پست

سلام راستش منو دوستم رابطه ی خیلی صمیمی تاقبل ازدواجش باهم داشتیم یعنی اصن از خواهر بهم نزدیک تر بودیم بعد من رو یه پسری خیلی کراش بودم میخواستم حتی برم خودم ازش خواستگاری کنم ولی میگفتم فعلا درسمو بخونم بعد کنکور چهار ماه پیش دوستم نامزد کرد من نمیدونستم کیه وقتی پیجشو دیدم دیدم با همونی که من میگفتم روش کراشم نامزد کرده آخه یکی از فامیلاشون بود و جالب اینجا بود که میدونست من بهش علاقه دارم خلاصه اینکه اومدو ایناگذشت دیگه نه اون پیام داد نه من سعی کردم اصلا نه چیزی بهش بگم نه باهاش حرف بزنم کلا بلاکش کردم بعد حالا یه ماه پیش دوستم برا تولدش منو دعوت کرد من اون آقارو الانم دوست دارم ولی به جان مادرم که از همه برام عزیز تره کاریرنکردم که زندگیه دوستم بهم بریزه گفتم حالا که منو نخواسته فدای سرم از همون موقع با دوستم دوباره ارتباط دارم و اونو نامزدشو کلا اکیپمون باز باهم میریم بیرون خلاصه اینکه تو همین مابین نامزد دوستم بهم پیام داده که من از تو خوشم میادو نامزدیمو با سحر بهم میزنم به خدا بیا با هم باشیم من اولش چن تا درشت بارش کردمو ردش کردم ولی باز دوباره پیشنهاد داد میگه میام خواستگاری فکر بد نکن من هنوزم دوستش دارم حالا مردد شدم دوستم یا کسی که دوسش دارم؟ توروخدا الکی قضاوت نکنین خودتونو جای من بزارین میگه من بخاطر پول باباش باهاش نامزد کردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان