2777
2789
عنوان

یه مرد متاهل بهم پیشنهاد میده ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 51 پست
من هنوز جوابشو هیچی ندادم فقط حضوری بهش گفتم خجالت بکش تو متاهلی بعدم سریع رفتم ولی پیام داده که نام ...

یه جورایی حق داری،خیلی کوتاه بنویس برای پسره زمانی که مجرد بودید میتونیم باهم حرف بزنیم. 

یا زمانی که نامزدیتون رو بهم زدید میتونیم باهم حرف بزنیم.

همین

میشه برا اینکه خونه بخریم یه صلوات بفرستی✨️❤️؟           🔹💎Ben mavi gözlü bir kızım💎🔹️
اگه بگم به پسره نامزدیشو بهم بزنه بعد بیاد خواستکاریم بازم لاشی بازیه ؟ من باعث میشم زندگیش بهم بخور ...

نه،اگه الان که متاهله باهاش حرف بزنی میشه لاشی بازی

بهش بگو زمانی که مجرد بودید میتونیم حرف بزنیم اینجوری گناهی هم نکردی

میشه برا اینکه خونه بخریم یه صلوات بفرستی✨️❤️؟           🔹💎Ben mavi gözlü bir kızım💎🔹️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه هرچی تو بگی ... بگم نامزدیشو بهم بزنه ؟ ولی هنوزم دلم برا دوستم میسوزه اما از یه طرف ازش متنفرم ...

بهش بگو از گجا بدونم بعدا همین کارو با من نمیکنی چه تضمینی وجود داره ببین چی میگه ولی نزار قبل به هم خوردن نامزویش بیاد خواستگاریت

تو مثل دوستت نباش معلومه ذاتت درسته پس خرابش نکن

🩵
بهش بگو از گجا بدونم بعدا همین کارو با من نمیکنی چه تضمینی وجود داره ببین چی میگه ولی نزار قبل به هم ...

میگه اخلاقای منو سحر بهم نمیخوره ولی باتو آشنا شدم میدونم میتونم باهات بمونمو .... اونا حتی یه صیغه محرمیت ندارن فقط یه انگشترو خانواده ها اطلاع دارن برارفت و آمد 

میگه اخلاقای منو سحر بهم نمیخوره ولی باتو آشنا شدم میدونم میتونم باهات بمونمو .... اونا حتی یه صیغه ...

پس کارتون راحتتره انشالله هرچی به صلاحته پیش بیاد گلم ولی مراقب خودت باش نزار ساده بدستت بیاره بزار یکم دنبالت بدووه 

🩵