سلام راستش منو دوستم رابطه ی خیلی صمیمی تاقبل ازدواجش باهم داشتیم یعنی اصن از خواهر بهم نزدیک تر بودیم بعد من رو یه پسری خیلی کراش بودم میخواستم حتی برم خودم ازش خواستگاری کنم ولی میگفتم فعلا درسمو بخونم بعد کنکور چهار ماه پیش دوستم نامزد کرد من نمیدونستم کیه وقتی پیجشو دیدم دیدم با همونی که من میگفتم روش کراشم نامزد کرده آخه یکی از فامیلاشون بود و جالب اینجا بود که میدونست من بهش علاقه دارم خلاصه اینکه اومدو ایناگذشت دیگه نه اون پیام داد نه من سعی کردم اصلا نه چیزی بهش بگم نه باهاش حرف بزنم کلا بلاکش کردم بعد حالا یه ماه پیش دوستم برا تولدش منو دعوت کرد من اون آقارو الانم دوست دارم ولی به جان مادرم که از همه برام عزیز تره کاریرنکردم که زندگیه دوستم بهم بریزه گفتم حالا که منو نخواسته فدای سرم از همون موقع با دوستم دوباره ارتباط دارم و اونو نامزدشو کلا اکیپمون باز باهم میریم بیرون خلاصه اینکه تو همین مابین نامزد دوستم بهم پیام داده که من از تو خوشم میادو نامزدیمو با سحر بهم میزنم به خدا بیا با هم باشیم من اولش چن تا درشت بارش کردمو ردش کردم ولی باز دوباره پیشنهاد داد میگه میام خواستگاری فکر بد نکن من هنوزم دوستش دارم حالا مردد شدم دوستم یا کسی که دوسش دارم؟ توروخدا الکی قضاوت نکنین خودتونو جای من بزارین میگه من بخاطر پول باباش باهاش نامزد کردم
خیلی وقته لرزیده اون آقا به سحر اصن توجه نداشت چی شد یه دفعه باهاش نامزد کرد ؟ من حتی اگه نخوام بااو ...
نه زندگیش رو خراب نکن که آهش دامنتو میگیره،تو فقط چراغ سبز نشون بده و زمانی که طرف نامزدیشو با سحر بهم زد باهاش حرف بزن،برا پسره شرط بزار که اگه میخوادتت حتما باید نامزدی رو بهم بزنه
میشه برا اینکه خونه بخریم یه صلوات بفرستی✨️❤️؟ 🔹💎Ben mavi gözlü bir kızım💎🔹️
آره حضوری هم بهم گفته حالا نمیدونم اصن چرا نامزد کردن میگه ازش خوشم نمیادو ... نامزدی برای آشناییه من این چن باری که رفتیم بیرون از رفتار تو بیشتر خوشم اومده خودم به سحر میگفتم اکیپی بریم بیرون که تورو ببینم
نه زندگیش رو خراب نکن که آهش دامنتو میگیره،تو فقط چراغ سبز نشون بده و زمانی که طرف نامزدیشو با سحر ب ...
پس من چی ؟ من آه بکشم دامن اون گرفته نمیشه ؟ این همه تو زندگیم آه کشیدم دامن هیچکیو نگرفت دلم میخواد یه بار خودم تلافی کنم من اون آقارو حتی یواشکی میدیدم دوستمم خبر داشت خیلی کارش مزخرف بود خیلی حالم بده نمیدونم تاحالا تجربش کردی یانه
آره میگه میخوای اول اصن بیام خواستگاریت بعد نامزدیو بهم بزنم
خب دیگه هر جور که صلاحه . ولی مرد اکه مرد باشه زنشو دیگه نخواد . میری رک راس بهش میگه طلاق میده . نه که بره خیانت کنه . هیز بازی در بیاره. برای زن هم همینطور . میگه تو رو نمیخوام .تا زمانی که تو عقد باشن باید به همدیگه متهد بمونن .
انتقام از چی خب پسره هم خواسته که نامزد کردن دیگه حس میکنم خود دخترس ک داره امتحانت میکنه وگر ...
میگه هرچی تو بگی ... بگم نامزدیشو بهم بزنه ؟ ولی هنوزم دلم برا دوستم میسوزه اما از یه طرف ازش متنفرم میترسم از اینکه به قول دوستمون آهش دامنمو بگیره و من مسبب بهم خوردن زندگیش باشم ولی پس خودم چی ؟
اگر واقعا تو رو میخواست اول نامزدیش رو بهم میزد بعد بهت درخواست میداد نه اینکه اول ببینه جواب تو چیه ...
من هنوز جوابشو هیچی ندادم فقط حضوری بهش گفتم خجالت بکش تو متاهلی بعدم سریع رفتم ولی پیام داده که نامزدبو بهم میزنه و ... بعدش بیام ؟ منم دل دارم خودتو بزار جای من حسرت زندگی باهاش تاآخر عمر باهام میمونه