2777
2789
عنوان

سنتی یا دوستی ؟؟

552 بازدید | 53 پست

دوستان شما سنتی ازدواج کردین یا دوست بودین و بعد ازدواج کردین؟؟میشه بگید راضی هستید از سنتی ازدواج کردنتون یا یا دوست پسرتون ازدواج کردن؟

🌸💕

من هم خواستگار دارم هم بهم پیشنهادای خوب دوستی میشه ولی هنوز موندم کدوم سبکو انتخاب کنم!!

ولی واقعا حس میکنم تو سنتی شناخت کم تر هستش ولی دوروبرم اکثرن سنتی ازدواج میکنن و میگن در هر صورت نمیشه شناخت!ایا این درسته؟!!ممنون میشم از تجربه هاتون بگید 😘

🌸💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون بار اول که دید منو پیشنهاد ازدواج داد منم زیر نظر خانواده دو هفته باهاش در ارتباط بودم بعد اجازه خواستگاری دادم  نمیدونم حالا این سنتیه یا دوستی

اما خدا رو شکر راضیم 

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

تو سنتی هم میتونین مشاور ازدواج برین هم میتونین مدت زمان اشنایی زیادتر کنین به شناخت کافی برسین بعد ان شالله مراسمات نامزدی و... 

ان شالله خوشبخت بشین ❤

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..

دوست بودیم 

کاملا راضی هستیم

ولی ربطی ب دوستی و سنتی نداره 

تو هرکدوم ک شناخت کامل باشه احتمال ازدواج موفق بالاست 

البته من خودم سعی کردم منطقی تصمیم بگیرم ولی دروغ چرا تا حدودی احساسی هم تصمیم گرفتم ولی شانس باهام یار بود😂

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
همون بار اول که دید منو پیشنهاد ازدواج داد منم زیر نظر خانواده دو هفته باهاش در ارتباط بودم بعد اجازه خواستگاری دادم  نمیدونم حالا این سنتیه یا دوستیاما خدا رو شکر راضیم

مرجانی خب کجا دیدت  شفاف سازی کن😜

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...

سلام عزیزم. نمیشه گفت کدوم بهتره. شکست و تفاهم توی هر دونوع از ازدواج زیاده. مهم اینه طرف آدم خوبی باشه‌ هم خودش هم خانواده ش هم موقعیت اجتماعیش.

سنتی هم الان قبل از عقد یک دوره آشنایی وجود داره و نمیشه یهو از خواستگاری بری سر سفره عقد

بگذارید خدا تصمیم بگیرد...

ربطی به نوع آشنایی نداره.مهم اینه طرف مقابل آدم خوبی باشه.شرایطتش مناسب باشه

سنتی هم دیگه مثل قدیم نیست ،یک جلسه همو. ببینند بعد عقد کنن.

شاید نوع آشنایی سنتی باشه اما چند ماه فرصت برای آشنایی هست.

سنتی ازدواج کردم.راضیم.مشکلاتم میتونست ازاین بیشترباشه.

حتی دوران نامزدی هم نمیشه کامل طرفت بشناسی.

چون دوطرف سعی میکنن خودشون ازاونیکه بهترهست نشون بدن

خدا دی بسه