2777
2789

خیلی خستم از دستش دیگه بریدم به خدا ،من امروز روزه بودم حتی سحر هم خواب موندم افطار فقط ی لیوان چای خوردم با دوتا خرما بعد این زن مادر نما کتلت پخته بوش تو کل خونه پیچیده بود خودش و برادرم خوردن من داشتم نماز میخوندم دیدم ی کتلت سوخته جزغاله برام گذاشته فقط ی کتلت که اونم اینجوری بود منم پرت کردم جلوش گفتم همین یدونه هم کوفت کن.قضیه فقط کتلت نیست خیلی دلم خون میکنه به خاطر خواستگار مجازی ش با چوب کتکم میزنه و فحش میده همیشه تحقیر و سرزنش میکنه  ظرف هایی که خودش کثیف میکنه انتظار داره من با دهن روزه بشورم از صدتا زن بابا برام بدتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونی که مامانت قرار بود با یه آقایی ازدواج کنه بعد هی پیچوندش؟

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

عزیز شما روزه میگیری یعنی دستور خدا رو اطاعت میکنی 

گاهی وقتا پدر و مادر بد یا فرززند بد هم نوعی امتحانه زیر درگاه خدا 

نفرین نکن 

مادر حق به گردنت داره حتی اگه بد باشه 

هروقت اذیتت کرد بگو خدایا شکرت تو ارحم الراحمینی 

به مادرت هم بگو اگه تو منو دوست نداری من خیلی دوست دارم 

عزیز رضایت پدر و مادر توی زندگی آدم خیلی شرطه 

بودن کسایی که پدر و مادر بهشون فحش میداده اما فرزند لگن میذاشته براشون و میشستشون 

خدایا توی این دنیا من فقط تو رو دارم که از همه بزرگتری
ببین خیلیا اینطوری هستن تو‌ حالا ی مدت ظرف بشور کار کن ببین اوضاع چطوری میشه  قبل از اینکه مام ...

۲۷

من هرکاری که کنم هرچقدر خوبی کنم باز ازم متنفره روز مادر پارسال براش گل خریدم بلافاصله انداخت سطل اشغال