2777
2789
عنوان

الهی به حق این شب های عزیز مادرم بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله همونم الانم یارو ۵ روز عید نشوند شهرش صیغه ش کرد الانم دوباره فرستادش تهران ور دل من

میفهمم عزیزم ،حق داری ،منم بودم ازش متنفر بودم ،مادری که باید الگوی بچش باشه عقلش هنوز بچه س ،، اما نفرین نکن ،نه. به مامانت نه هیچ کس دیگه انرژیش برمیگرده به خودت ، حواله بده به خدا ،، فقط اون می‌تونه از این خامی درش بیاره

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
تاپیکت خوندم مال من کاش فقط بهمنده بگه نمیدونی چیا میگه که به خدا دوتا دشمن دعوا میکنن این حرفا رو ب ...

بدتر از اینم حرفی هس مگه؟؟؟ 

کم مونده جلو شوهرم بگه فقط

پریروز ک این حرفو بهم زد روزه بودم مثل تو نفرین نکردم فقط آه کشیدم 

میگم اگه این زندگی پس از زندگی درسته چجوری میخان جواب این دل شکوندنا رو بدن

انشالله بحق این شبای عزیز بختت باز شه ازدواج کنی بری

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
تاپیکت خوندم مال من کاش فقط بهمنده بگه نمیدونی چیا میگه که به خدا دوتا دشمن دعوا میکنن این حرفا رو ب ...

عزیزم درست مادرت اذیت می‌کنه حق داری ولی دشمنتم نفرین نکن از خدا مرگ هیچ کس و نخواه هیچ وقت

💗
بدتر از اینم حرفی هس مگه؟؟؟  کم مونده جلو شوهرم بگه فقط پریروز ک این حرفو بهم زد روزه بودم مث ...

اصلا ی حرفایی میزنه که اگه بگم تعلیق میشم ،اون روز ظرف هارو شست بعد بهم گفت بزار من لاغر شم تو ک...ص ت کلفت کن جلوی برادرم از خجالت گریه کردم حالا این ی نمونه ی خوبش بود دیگه تا تهشو بخون

۲۷ من هرکاری که کنم هرچقدر خوبی کنم باز ازم متنفره روز مادر پارسال براش گل خریدم بلافاصله انداخت سط ...

منم مامانم همینطوره همیشه بخاطر دخالت خالم خونمون دعواس 

منم دقیقا بهش یه پیرهن هدیه دادم پرت کرد تو صورتم 

خدا جواب اینا رو میده اما حرف من اینه که تو سکوت کن اصلا هیچی نگو عکس‌العمل نشون نده باور کن درکت میکنم نگی از سرخوشی دارم اینا رو میگم همین الآنم قهره خودم افطاری آماده میکنم