خیلی خستم از دستش دیگه بریدم به خدا ،من امروز روزه بودم حتی سحر هم خواب موندم افطار فقط ی لیوان چای خوردم با دوتا خرما بعد این زن مادر نما کتلت پخته بوش تو کل خونه پیچیده بود خودش و برادرم خوردن من داشتم نماز میخوندم دیدم ی کتلت سوخته جزغاله برام گذاشته فقط ی کتلت که اونم اینجوری بود منم پرت کردم جلوش گفتم همین یدونه هم کوفت کن.قضیه فقط کتلت نیست خیلی دلم خون میکنه به خاطر خواستگار مجازی ش با چوب کتکم میزنه و فحش میده همیشه تحقیر و سرزنش میکنه ظرف هایی که خودش کثیف میکنه انتظار داره من با دهن روزه بشورم از صدتا زن بابا برام بدتره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله همونم الانم یارو ۵ روز عید نشوند شهرش صیغه ش کرد الانم دوباره فرستادش تهران ور دل من
میفهمم عزیزم ،حق داری ،منم بودم ازش متنفر بودم ،مادری که باید الگوی بچش باشه عقلش هنوز بچه س ،، اما نفرین نکن ،نه. به مامانت نه هیچ کس دیگه انرژیش برمیگرده به خودت ، حواله بده به خدا ،، فقط اون میتونه از این خامی درش بیاره
وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من
انشالله بحق این شبای عزیز بختت باز شه ازدواج کنی بری
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
بدتر از اینم حرفی هس مگه؟؟؟ کم مونده جلو شوهرم بگه فقط پریروز ک این حرفو بهم زد روزه بودم مث ...
اصلا ی حرفایی میزنه که اگه بگم تعلیق میشم ،اون روز ظرف هارو شست بعد بهم گفت بزار من لاغر شم تو ک...ص ت کلفت کن جلوی برادرم از خجالت گریه کردم حالا این ی نمونه ی خوبش بود دیگه تا تهشو بخون
خدا جواب اینا رو میده اما حرف من اینه که تو سکوت کن اصلا هیچی نگو عکسالعمل نشون نده باور کن درکت میکنم نگی از سرخوشی دارم اینا رو میگم همین الآنم قهره خودم افطاری آماده میکنم