2777
2789

من بیست ویک سالمه مامانم واضح بهم میگه شوهر کن برو کاش زودتر شوهر میکردی میرفتی 

به خدا من کارشون ندارم 😭😭😭خودشون منو حرص میدن عصبیم میکنن سر چیزای الکی بهم گیر میدن که بهم بفهمونن دیگه جایی تو این خونه ندارم 

خب  خاستگار داررم ولی خوب نیستن من اگه یه آدم خوب باشه ازدواج میکنم عینا دارن میگن جات تو این خونه نیست😭 بعدم مگه چند سالمه اینجوری میکنن بحث یه عمر زندگیه از الآن دارن تو گوشم میخونن که باید شوهر کنم 😭😭 بحث خوشبختیو اینا نیستا کاملا میفهمم اینگار میخوان منو از سرخودشون باز کنن😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرا وضعیتمون همینه 

من ی سال ازت کوچیکترم

از سیزده چهارده سالگی بهم میگفتن و بحثمون میشد روی این موضوع

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد گفتمش ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟! تحصیلات شغل و پولت هیچوقت یه روز صبح بیدار نمیشه تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه و بره به آرزوهات بچسب و تلاش کن برای رسیدن به رویاهات باور کن جنس مخالف جایی نمیره بقول ی بنده خدایی خودتو به اهدافت گره بزن👌🏻ک..ری ترین و تاکسیک ترین آدمایی که میشناسم لایکشون زیر همه پستای روانشناسی هست یادت نره که شخصیت آدم‌ها با چیزایی که از خودشون تعریف می‌کنن خیلی متفاوته همونطورکه برچسب روی شیشه‌ی مربا شبیه خود مربا نیست! شیر تو عاقبت کسیکه یروزی بهت حس ناکافی بودن داده که الان اعتماد به نفست پایین باشه ولی باور کن یه روزی آدم درستش اینقدر بهتون اعتماد به نفس میده که باورت نمیشه و میگی با منی؟ تنهایی بزرگت می‌کنه یادت نره هیچکس دوست تو نیست حتی پدر و مادرت خب؟! توی تاپیک های مهاجرت ، روانشناسی و کتاب تگم کنید لطفاً🥰
اکثرا وضعیتمون همینه  من ی سال ازت کوچیکترم  از سیزده چهارده سالگی بهم میگفتن و بحثمون م ...

آخه سیزده سالگی من تازه جدیدا بحثشو باز کردن اعصابم میریزه بهم