2777
2789

شب ۱۹ شب قدر نیست پس می مونه شب ۲۱ و یا شب ۲۳ ( شب قدر فقط یک شبه بین این ۳ تا یکیش شب قدره ) 

چون نصف شب چشام گرم شد خوابم برد " خواب جِن مِن دیدم و مدام آیه ی فَسَیَکفیکَهُم الله و هو سمیع العلیم رو میخوندم و فوت میکردم دوروبرم ‌ [ معنیش اینه ، خداوند تو را از آسیب آنها دور نگه میدارد که او شنوای داناست ]

و با آلارم گوشیم بلند شدم واسه سحری تو تاریکی تو آشپزخونه یه مرد بی مو قد ۹۰ سانتی دیدم رنگ پوستش توسی بود با چشمای گرد و سفید 

سلام هی حتی مطلع الفجر ( آن شب سراسر سلام  " و سلامت و امنیت و تهیت است " است تا طلوع فجر )

وقتی شبی تا طلوع فجر سرتاسر در سلامت و امنیت و درود ایت و مائکه و روح " جبرئیل " میان زمین پس اون جن حرومزاده اون نصف شب چه غلطی میکرده تو خونه ی من 

روزش هم مدام ساعت جفت میدیدم ( مخصوصا ۵ : ۵ در ساعت عقربه ای و ساعت گوشی  : یکی از معنی هاش اینه در موزد ساعت ۵ : ۵ : دشمنان شما مخفیانه در حال نقشه کشیدن برای شما هستند { احتمال ۹۹ درصد واسم طلسم جدید زدن یا تمدید کردن ،،،

و من به غلط تصور میکردم اجنه ی کافر در ماه رمضون فعالیتشون کم میشه و نمیتونن واسه جادوگر کار کنن و شیاطین هم در بند میشن تا روز آخر ماه رمضون " شیاطین به اجنه ی کافری میگن که از نسل ابلیس هستن و اینو درست میگن که در بند و اسیر هستن ولی سایر اجنه ی کافر در بند نیستن ، و اجنه ی کافر ۲ نوع هستن اجنه ی کافری که از نسل ابلیس نیستن و اجنه ی کافری که از نسل ابلیس هستن که بهش میگن شیاطین

شب چهارم ماه رمضان هم رفتم بالکن یه سایه ی سیاه دیدم ( شکل گربه ی سیاه بود اندازه ی سگ بزرگ ) 

۱۹ ام اعمال ما و سبد اعمال(مثال میزنم)میره بالا بررسی  و سرنوشت نوشته میشه تا غروب امروز و شب قدر بعدی میاد پایین  و بعدش تایید میشه

و برای این مشکلت این کلیپ رو تو یوتیوب ببين راهکار داده

https://youtu.be/3FywDB9eHY0

:: دستورالعمل شما :::

سوره عنکبوت پخش بشه در منزل به جهت تعادل سازی انرژی مثبت و دفع منفی

(حداقل تا ۳ ماه انجام بدین)

هر شب بعد اذان مغرب برگ بو و پوست سیر و پیاز دود کنید یا اسفند و کندر روی ذغال بگذارید.

روی آینه ها به جز آینه دستشویی و حمام آیه ۸۱ و ۸۲ و ۸۳ سوره یونس رو بنویسید و نصب کنید (روی کاغذ بدون خط بنویسید).

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه میدونم والا.ناس و فلق زیاد بخون. هر روز بقره پخش کن اینجا هم چیزی نگو اکثرا بی اعتقادن انگ بیمار ...

دقیقا 

دعا نویس قرآنی حرفه ای که سال ۹۵ رفته بودم پیشش بهم گفت از این جریانها و دیدن جن اینا پیش کسی نگو اسمتو میزارن جنّی

هی خواهرم من که ب شکل نور میبینمشون مگه فقط خدا نور نيست چرا اجنه هم نورن اونم سبز تو زندگی پس از زندگی مرده میگف امام رضا و ب شکل‌ نور سبز ديده خندم گرفت 😅😅

من سارا هستم ۲۶ سالمه ( نام کاربریم همینجوری زدم و نتونستم تغییر بدمش) 

هی خواهرم من که ب شکل نور میبینمشون مگه فقط خدا نور نيست چرا اجنه هم نورن اونم سبز تو زندگی پس از زن ...

مم یه موجود شفاف دیدم داشت شرجه میزد سمتم رنگش بنفش بود 

من نور نارنجی و زرد میبینم 

همه ی فرشتگان رنگ‌ مخصوص به خودشونو دارن ( مثلا بازار برنامه ی ف . ا . ل سرنوست ، مثلا میگه رنگ ایم موجود ظریف مثلا آبی کبالتی است ، رنگ ایم موجود عزیز زرد طلایی است " جبرئیل " 

اونام مثل ارواح و فرشتگان " نادیده هستن " هستن فقط بینشون کافر و مسلمون داره 

مم یه موجود شفاف دیدم داشت شرجه میزد سمتم رنگش بنفش بود  من نور نارنجی و زرد میبینم  همه ...

خدا لعنتشون کنه 🖤‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌:( داغونم واقعا چرا زنده ایم 

منم نور نارنجی، بنفش ميبينم ولی‌ بیشتر َسبز 

تو راست میگفتی زن عموم‌ طاقت دیدن‌ منو نداره و تحمل‌ من براش سخته کاش جادوي مرگ بگیره راحت شم 

من سارا هستم ۲۶ سالمه ( نام کاربریم همینجوری زدم و نتونستم تغییر بدمش) 

اسپند و کندر دود کنید

حرز ابی دجانه همراه داشته باشید و بالاترین نقطه خونه اویزون کنید

با صدای بلند موقع اذان،. اذان بگید

برای خاموش کردن اتیش حتما بسم الله بگید

به زیارت ائمه هم برید و نزدیک ضریح منور ائمه علیهم السلام بعد از سجده دو طرف صورتتون رو کف زمین بارگاه نزدیک قبر (ضریح) متبرک کنید

.و اگر خدای ناکرده اوتیسمی و جنی در اطرافتون هست بگید از بخور حضرت مریم طاهره سلام الله علیها، استفاده کنند

اگر هم خانه حیاط دارید نگهداری خروس سفید و کفتر مخصوصا پاپر راعبی و گربه خوبه

تو خونه هم کلا از اذکار منوره (سوره های قرآن، دعای نادعلی، زیارات مختلف و سلام های مختلف) و تمثال ائمه استفاده کنید تا خونتون انرژی بگیره چون اینها جایی که انرژی اون بالاست نمیتونن برن و انرژی خونتون پایین بوده

در اخر هم از گوشت استفاده کنید و گوشت بخورید

حتما خودتون جادو جنبلی چیزی کردید که راهشون باز شده :)

خیر اصلا اینطور نیست ( من فقط قربانی بدخواهی و حسادت اقوام شدم " اولش زن عموم بعدش زنداداشم " در تاپیک دومم هست که دست جفتشون رو شده  قبلا) 

کفر چو منی گزاف و آسان نبود 

محکم تر از ایمان من ایمان نبود 

در هر دهر چو من یکی و آن هم کافر 

پس در همه دهر یک مسلمان نبود

شعری منسوب به ابن سینا 

من تا پیارسال نمیدونستم جادو چیه ، جن مزاحم و جن عاشق چیه ( با اینکه از سال ۹۴ شروع شد و اوجش ۹۵ بود " رفتم پیش یه دعانویس قرآنی و آیه ی فسیکفیکهم الله و هو سمیع العلیم رو نوشت گفت پیشت باشه و دیدن ها و لمس شدنها قطع شدن بعدش اتفاقی مسافرت رفتم مشهد زیارت امام رضا علیه السلام " زیارت ضریح یه امام معصوم بدترین طلسم ها و نحوست و سنگینی و بلا و بدبختی رو خنثی میکنه " ، سری دوم دیدن و لمس شدن از سال ۹۸ شروع شد که تا الآن ادامه داشته و داره ،  اردیبهشت سال ۱۴۰۰ رفتم پیش یه دعانویس قرآنی حرفه ایِ دیگه و تاس انداخت گفت بستگی داری دشمن داری یه زن بختتو بسته " یه زن بسته یعنی جادوگر یک زنه " ) و شهریور ۱۴۰۰ دست زنداداشم قطعی رو شد از اون به بعد بود که در گوگل و نی نی سایت راهکارها و سوره های باطلی رو یاد گرفتم و بعد کاربر سایوجان و بعد کاربر گبی ( تعلیق شده ) بعد کاربر دلاراممحسین ( تعلیق یک طرفه ) بعد کاربر آلتادین رو ایجاد کردم 

من فکر میکردم تنهاس ، چند ماه پیش یکی واسم ف . ا . ل قهوه گرفت میگفت ۲ تا زن با مشورت هم رفتن پیش یک جادوگر زن و با یه پول خیلی کم ، پول زیادی هم خرج نکردن واست جادوی صُبّی یهودی گرفتن ولی با عملی که خودت بهش ایمان داری تونستی باطلش کنی حالا یا قرآن و ادعیه ی شرعی بوده یا نمک تراپی یا شمع تراپی یا مدیتیشن ( من با قرآن باطل کردم بقره و جن و صافات و تکویر و الرحمن ) و گفت جادوهای دیگه ای هم واست گرفتن اما واست یه جاده یه راه رهایی میبینم که باز با همون چیزی که بهش اعتقاد داری میخوای باطل کنی و اسم اون ۲ زن " گیرندگان جادو " رو هم ۸ حرفه ( دونه دونه حرف ها رو گفت وقتی کنار هم میزارم اسم زنداداشم و مادرش در میاد 😠

خیر اصلا اینطور نیست ( من فقط قربانی بدخواهی و حسادت اقوام شدم " اولش زن عموم بعدش زنداداشم " در تاپ ...

ان شاء اله که از بین میره طلسمی که انجام دادن، طبق مواردی که گفتم عمل کنید، علی الخصوص دود کردن کندر و اسفند و بخور حضرت مریم علیها السلام اینها شیاطین رو دور میکنه باقی کارها رو هم انجام بدید انرژی خودتون و خونتون بالا میره و این شیاطین و اجنه دور میشن چون نمیتونن تو انرژی بالا دوام بیارن هر طور هم که شده انجام بدید کاراهایی که گفتم چون  اینها مانعتون میشن اسپند و کندر دود کنید و انرژژیتون رو ببرید بالا تا بتونن فعالیت کنن.

زیارت عاشورا+دعای علقمه ادامش هم مداومت کنید که اصلا عالیه این دوتا باهم + حدیث کساء   اینهارو با باور بخونید و بدونید چیزیه که خیلیها نتیجه گرفتن من جمله خود بنده که بسیار شده در مشکلات به اینها متمسک شدم و رفع شده انهم به صورت معجزه وار.

ید الله فوق ایدیهم  یا علی مدد.