شب ۱۹ شب قدر نیست پس می مونه شب ۲۱ و یا شب ۲۳ ( شب قدر فقط یک شبه بین این ۳ تا یکیش شب قدره )
چون نصف شب چشام گرم شد خوابم برد " خواب جِن مِن دیدم و مدام آیه ی فَسَیَکفیکَهُم الله و هو سمیع العلیم رو میخوندم و فوت میکردم دوروبرم [ معنیش اینه ، خداوند تو را از آسیب آنها دور نگه میدارد که او شنوای داناست ]
و با آلارم گوشیم بلند شدم واسه سحری تو تاریکی تو آشپزخونه یه مرد بی مو قد ۹۰ سانتی دیدم رنگ پوستش توسی بود با چشمای گرد و سفید
سلام هی حتی مطلع الفجر ( آن شب سراسر سلام " و سلامت و امنیت و تهیت است " است تا طلوع فجر )
وقتی شبی تا طلوع فجر سرتاسر در سلامت و امنیت و درود ایت و مائکه و روح " جبرئیل " میان زمین پس اون جن حرومزاده اون نصف شب چه غلطی میکرده تو خونه ی من
روزش هم مدام ساعت جفت میدیدم ( مخصوصا ۵ : ۵ در ساعت عقربه ای و ساعت گوشی : یکی از معنی هاش اینه در موزد ساعت ۵ : ۵ : دشمنان شما مخفیانه در حال نقشه کشیدن برای شما هستند { احتمال ۹۹ درصد واسم طلسم جدید زدن یا تمدید کردن ،،،
و من به غلط تصور میکردم اجنه ی کافر در ماه رمضون فعالیتشون کم میشه و نمیتونن واسه جادوگر کار کنن و شیاطین هم در بند میشن تا روز آخر ماه رمضون " شیاطین به اجنه ی کافری میگن که از نسل ابلیس هستن و اینو درست میگن که در بند و اسیر هستن ولی سایر اجنه ی کافر در بند نیستن ، و اجنه ی کافر ۲ نوع هستن اجنه ی کافری که از نسل ابلیس نیستن و اجنه ی کافری که از نسل ابلیس هستن که بهش میگن شیاطین
شب چهارم ماه رمضان هم رفتم بالکن یه سایه ی سیاه دیدم ( شکل گربه ی سیاه بود اندازه ی سگ بزرگ )