2777
2789

خانما تو‌رو خدا بگید چیکار کنم 

من عقدم شوهرم یه اخلاقایی داره خانوادم باهاش مشکل دارن مثلا تو خانواده اونا محبت کردن خیلی عادیه ولی شوهرم به من محبت می‌کنه خانوادم میگن چقد بی شرم و حیاست 

مثلا چند روز پیش بهم گفت من چجوری برم دلم تنگ میشه بعد اینو یواش نمی‌گفت مامانم شنیده میگه از بابات خجالت بکشه چقد رو داره 

یا اینکه چند شب پیش شام اومد خونمون بعدش گفت دیگه نمیتونم برنج بخورم انقد این چند وقت همش مهمونی برنج خوردم دلم آبگوشت میخواد از برنج خسته شدم می‌دونم نباید اینو می‌گفت ولی دیگه چیکار کنم 

من حواسم نبود نشنیدم اینو مامانم و خواهرم میگن چرا جوابشو ندادی چرا نمیگی اینجوری نگه 

یا مثلاً مامانم طلا خریده بود شوهرم گفت چند خریدی بعد زد تو ماشین حساب گفت این قیمتش این همه در میاد 

مامانم میگه شوهرت میخواست مچ ما رو بگیره میزنه ماشین حساب 

کلا اخلاقش این مدلیه‌ مامانمم به من میگه من خوشم نمیاد از این حرف زدنش و اینا چرا جمش نمیکنی چرا جوابش نمیدی میگم به خدا شما نیستید میگم شوهرم کلا سیاست نداره ولی دامادمون خیلی سیاست داره الان سر همه این چیزا با من دعوا کردن منم گفتم چی میگید ولم کنید مامانم اومد سمتم بزنه من میخواستم دفاع کنم از خودم خواهرمم اومد گرفت منو زد که به خاطر شوهرت مامانو میزنی از اون ور بابام اومد زد خیلی حالم بد شد 

بعدشم گفتن بیاد وسیله هات برداره ببره عروسی نمی‌گیریم برات گفتم دیگه نمیزارم شوهرم بیاد اینجا گفتن نیاد بعدشم میخواستم بردارم زنگ بزنم بهش نزاشتن 

الان چیکار کنم؟ اینم بگم شوهرم تو خانواده ای بزرگ شده که اصن این حرفا رو به دل نمیگیرن خیلیم تو ابراز علاقه آزادن کلا مدلش اینه درست نمیشه 

چی بگم بهش؟ چیکار کنم؟ 

فقط یک راه داره : 

اولا شوهرت خیلییییی کمتر بیاد خونه تون 

خودتون برید بیرون 

و اگه میتونی ازدواج کن برو خونه ی خودت ( البته اگه ازش راضی هستی )

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثل خانواده خودش دوست داره باهاتون صمیمی باشه خانواده خانوم من از شمر بدتر بودن

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️اکانت davin31مال منه که تعلیق شده

خانوادت عوضی ان ولی نزار مشکلاتتو شوهرت بفهمه فقط بگو این حرفارو پیش خانوادم ساده ساده نزن فقط به خودم بگو 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

انگار شما همه قضیه رو نگفتی اخه چرا باید سر چنین چیز مسخره ای شما رو بزنن

💚💚💚نمیدانم چطور بدون اینکه حرفی بزند مرا آرام کرده بود...بعضی از ادم ها اطرافشان هاله ای از آرامش دارند و او یکی از آنهاست...💚عاـــشق رنگــ سبز هستمـ😁💚

چه خونواده حرف درست کنی داری..واقعا اینچیزا خیلی مسخرس برا دعوا..

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

اصلا به شوهرت نگو این برخورداشونو و فقط فراااار کن  سریع عروسی بگیرید برید  دیگ پشتتم نگ ...

به خدا یه چیزایی رو به دل میگیرن اصن نمی‌دونم چیکار کنم 

چند شب پیش همه مهمونامون میرفتن جای دیگه منم گفتم برم اونجا حوصلم سر می‌ره تو‌ خونه

رفتیم بیرون با شوهرم چون مردا رفتن بیرون شوهرم با اونا نرفت منم نظرم عوض شد رفتیم خونه مادر شوهرم میگه بدبخت اجازه نداد بری پیش اونا نه مامانم میگه تو چرا گفتی حوصلم سر می‌ره حالا فک می‌کنه ما چیکارت میکنیم تو بگو من با خانوادم بهم خوش میگذره 

رو هر ادمی نمیشه اسم‌ پدر مادر گذاشت پدر مادر واقعی حامی بچه هاشونن سر این چیزای پیش پا افتاده هم شر درست نمیکنن ازشون فقط دوری کن همین .. با همسرتون سعی کنین شاد باشین و هوای همو داشته باشین کافیه شما همدیگرو دارین شما الان یه خانواده ی دیگه ای هم‌ دارین .. امیدوارم پشتتون دربیاد و ازتون حمایت کنه 

یه دایره و خط خطی زیرش _○_