2777
2789
عنوان

لابیا پلاستی با خانوم به اصطلاح دکتر حسامی فرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه یکم بیشتر توضیح بدی درمورد عملت؟ چرا راضی نیستی یعنی چجوری عمل کرده ک میگی زیاد تغییر نکرده؟

ببینین هدف لابیاپلاستی درواقع کم کردن چین و کوچک تر کردن لابیای مینور هست که برای یکسری از افراد یا خیلی بیرونه یا از نظر ظاهری جالب نیست و یا باعث بیماری و عفونت میشه و کلا مشکل ساز میتونه باشه اگه خیلی بزرگ باشه درلابیاپلاستی این رو کوچک تر باید کنن که این خانوم دکتر که من گفتم تغییری ایجاد نمیکنن و از ظاهر اون قسمت میشه متوجه شد ...پول کم میگیرن که جذب مشتری کنن اما به خودشون زحمت نمیدن

نه گلم  بزار ببینم شماره مطبش هست  خودتون زنگ بزنید اهان راستی  شما تو گوگل بزن د ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردین درحال حاضر که نمیتونم باید مولام رو جمع کنم☹️اما حتما تماس میگیرم🥲

خیابون گاندی و تخفیفشو یادمه. که گول خورده بود به خاطر تخفیفو با زبون رامش کردن. اما اسم دکترو یادم ...

احتمالا همین باید باشه 🤦🏻‍♀️به هرحال منم گذاشتم که شاید بتونم باعث بشم ۴ نفر دیگه مثل خودم تجربه بد نداشته باشن

ببینین هدف لابیاپلاستی درواقع کم کردن چین و کوچک تر کردن لابیای مینور هست که برای یکسری از افراد یا ...

خاک تو سرش کنم این چجور دکتریه دیگ😐 حالا خداروشکر نزده ناقص کنه حستو عزیزم بازم جای شکر داره ظاهرشو پیش ی دکتر خوب میتونی بازم درست کنی

منم میخام لابیا پلاستی کنم خیلی تحقیق کردم لایوای دکترارو دیدم ولی فقط از  کار لیلا خلیلی خوشم اومد حالا میخام پیشش برم مشاوره توام  میخای کاراشو دتبال کن فیلماشو بزن تو گوگل ببین یا مشاوره برو من تجربه ای ندارم کسیم از اشناهام پیشش عمل نکرده نمیدونم کارش چطوره ولی تو بازم برو پیشش ی تحقیقی بکن درموردش

خاک تو سرش کنم این چجور دکتریه دیگ😐 حالا خداروشکر نزده ناقص کنه حستو عزیزم بازم جای شکر داره ظاهرشو ...

مرسی عزیزم شما هم خیلی حواست باشه میرین به نمونه کارای خودشون هم اکتفا نکنین از کسایی که تو مطبن بپرسین که راضی هستن یا نه چون حیفه اگه قراره ادم دردش و نقاهتش رو تحمل کنه و هزینه ای تقبل کنه من میگم حداقل ارزشش رو داشته باشه...امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته من خودم چون میدونم خیلی ها دوست دارن و الا نیاز دارن این کار رو انجام بدن تجربه شخصیم رو گذاشتم که یه وقت تجربه ی تلخ من براشون پیش نیاد و گول تبلیغات یکسری ها مثل این خانوم دکتر رو نخورن

مرسی عزیزم شما هم خیلی حواست باشه میرین به نمونه کارای خودشون هم اکتفا نکنین از کسایی که تو مطبن بپر ...

خوب کردی عزیزم این عمل  خیلی ترند شده خیلیا میخوان عمل کنن بیشتر تحقیق میکنن اینارو بخونن الهی توام یه دکتر خوب پیدا کنی  عملت بشه همونی که میخوای❤

خوب کردی عزیزم این عمل  خیلی ترند شده خیلیا میخوان عمل کنن بیشتر تحقیق میکنن اینارو بخونن الهی ...

مرسی عزیز دلم اره چون واقعا حیف و دلم میخواد همه اگه کاری رو میکنن به خواستشون برسن نه که اذیت شن و آزرده خاطر

از خانم دکتر حسامی فرد در کلینیک لویال بدتر نداریم اگر میخواید همون یذره اعتماد بنفس رو دارید از دست بدید برید پیشش تا تیکه تیکتون کنه تازه بخیه نمیزنه که کمرش خسته نشه و بدترین جراحی هارو انجام میده که روزی که رفتم کلینیک دعوا بود چون چهارنفر رو جراحی کرده بود درد داشتن و شکلش خراب شده بود

نمونه کاری که در کلینیک لویال نشون میدن مال حسامی فرد نیست فقط دخترای مردم رو نابود کرد حالا لابیارو میشه باز ترمیم کرد ولی هودکتومی انجام میده اون دختر بدبخت میشه هم حسش میره هم مثل آلت مردانه عمل میکنه امیدوارم کسی نره پیشش چون از سرخودش باز میکنه و چون بخیه نمیزنه به بهونه لیزری درد زیادی رو متحمل میشید در حدی که گریه و جیغتون در میاد