2777
2789
عنوان

لابیا پلاستی با خانوم به اصطلاح دکتر حسامی فرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 57 پست
گفتم که گلم اونم می‌تونه شکایت کنه مسأله اینه که توی جای عمومی بگی می‌تونه بره شکایت کنه که آبرومو ب ...

بگو کدوم خواننده بود زود پاک کن 

لعنت بهش

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو کدوم خواننده بود زود پاک کن لعنت بهش

یه جای دیگه تگت میکنم میگم 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

من هزار بار گفتمهمین امروز توی یه تاپیک گفتم چند نفر ریختن سرمبه خاطر نتیجه ظاهری ناراضی نیستممشکل ا ...

چرا حقیقتو بگن؟ اینجوری که جیبشون خالی میشه سفرهای اروپایی نمیتونن برن.‌

متاسفم برا دردی که کشیدین

نه نه نه این یه دروغ بزرگهلابیا عمرا باعث عفونت بشهمگه قدیم که این عمل نبود همه عفونت داشتنعفونت دلا ...

درضمن عفونت واژن دلایل مختلفی داره من گفتم یکی از دلایل میتونه این باشه

🌼💛🍭🐥

در این مورد لابیا که باعث عفونت میشه بله دروغ میگهچون دکترایی هستن که مخالف این عمل ان پس چرا اونا ن ...

عزیزم متوجه نمیشی چرا😐یکی از دلیل عفونت های مکرر ممکنه لابیاهای خیلی بزرگ باشه

من دیگه بحثی ندارم حرف شما درست اصلا

🌼💛🍭🐥

دوستان همه که بخاطر طاهرش نمیرن عملخیلیا بخاطر ایجاد عفونت مکرر که حاصل از همون لابیا های بزرگه هست ...

دقیقاهمینطوره عزیزم اصلا ظاهر یه طرف ماجراست سلامتی و آسیب هایی که میبینه آدم از لحاظ بهداشت فردی به طرف دیگه است

اسی جان میفهمم نیت خوبتو، کارت درسته که میخوای اطلاع بدی به دیگرانولی حواست هست این خانوم یا اون کلی ...

عزیز دلم من همه چی رو به جون میخرم چون واقعا مردم تو این اوضاع اقتصادی گناه دارن که هم متحمل درد و عوارض این اتفاق بشن و هم از نظر اقتصادی تحت فشار قرار بگیرن