من به عنوان یک دوست یه خواهر میخوام یه توصیه ای بکنم اگه دوست دارین لابیاپلاستی کنین به هر دلیلی زیبایی ،درمانی و ...لطفا لطفا برین جاهای خوب به خاطره هزینه کم خودتون رو دست هرررر کسی نسپرید این خانوم با هزینه کم لابیاپلاستی انجام میدن اما عملااا هیچ کاری نمیکنن و واقعا فقط پولتون رو از دست میدین گول تبلیغات رو نخورید من خودم انجام دادم اما به درد نمیخوره و دیگه هم بابت ترمیمش نه پول دارم نه جون اضافی کاری میخواین انجام بدین برین جای خوب انجام بدین هزینه کنین که دوباره کاری براتون نشه از کلیتیک لویال که تو گاندی هست بیخودتر نداریم صرفا پرسنل خوش اخلاق گذاشتن که جوابتون رو بدن و سما هم حس خوب بهتون دست میده اما در عمل صفرن واقعا دلم میسوزه برای پولم و گعتم این تجربه رو به اشتراک بذارم که اگه دنبال دکتر خوب هستین به هیچ وجه ایشون رو انتخاب نکنین..
پیاو نهماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاشهات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمیجنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!
اسی جان میفهمم نیت خوبتو، کارت درسته که میخوای اطلاع بدی به دیگرانولی حواست هست این خانوم یا اون کلی ...
عزیز دلم من همه چی رو به جون میخرم چون واقعا مردم تو این اوضاع اقتصادی گناه دارن که هم متحمل درد و عوارض این اتفاق بشن و هم از نظر اقتصادی تحت فشار قرار بگیرن