2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

184 بازدید | 17 پست

من ۳۷ سالم هست ،قیافه ام اصلا خوب نیست و تا الان هیچ خواستگار یا حتی دوست پسر نداشتم.یه کم خجالتی هستم و حس می کنم تو خیابون که راه میرم بعضی آدم‌ها بهم میخندن نمی دونم قوز می کنم یا جور خاصی راه میرم که حس می کنم برای همه خنده داره😭واقعا نمی دونم چطوری توضیح بدم…

امروز بعد از سالها با چند تا از دوستام رفتیم بیرون ولی هیچ کدومشون منو آدم حساب نمی کردن ،کاملا اینو حس میکردم،یکی از دوستام شماره همه ی بچه ها رو گرفت به منم گفت داشتم شماره مو میگفتم یکی از بچه ها خنده ش گرفت نمی دونم به خاطر صدام بود یا طرز گفتنم ،خیلی دلم شکست الان اومدم خونه کلی گریه کردم،تو جمع های خانوادگی هم کسی دوست نداره با من حرف بزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شپا اعتماد ب نفست پایینه عزیزم وگرنه کسی دیگه تو خیابون کسی رو مسخره نمیکنه این مال ۲۰ سال پیش بود ک متلک مینداختن. برو باشگاه یکم رو بدنت کار کن. یا جایی منشی شو ک بتونی ارتباط برقرار کردن و بهتر کنی

عضویتت مبارک عزیزم

متاسفم که این چیزا رو تجربه کردی. بعضیا خیلی بیشعورن

خودتو دست کم نگیر با اعتماد به نفس راه برو 

توی هر جمعی نشین منظورم کسایی که قدرتو نمیدونن و... 

به خودت بیشتر برس

فقط به خدا تکیه کن نه ادما 

هروقت خواستی میتونی باهام حرف بزنی🤍✨

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

باور کن اینجور نیس. آدما خودشو به خودشون شکست سر خوردگی یا نا امیدی رو تلقین میکنن همین آدما میتونن شادی نشاط سربلندی و موفقیت رو به خودشون تلقین کنن. همه چی دست انسان خودشه. تمام. توی وجود خودت موفقیت رو پیدا کن. بگرد 

غصه نخور عزیزم😔 انشاءالله خدا شمارو جوری به عزت و مقام برسونه که همه حسرت زندگی شمارو داشته باشن🤲

انشاالله 👏🤍

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤
شپا اعتماد ب نفست پایینه عزیزم وگرنه کسی دیگه تو خیابون کسی رو مسخره نمیکنه این مال ۲۰ سال پیش بود ک ...

دقیقا اعتماد به نفس اصلا ندارم،من شاغلم محل کارم اوضاع بهتره اونجا حداقل یک دوست دارم البته نه صمیمی 

باور کن اینجور نیس. آدما خودشو به خودشون شکست سر خوردگی یا نا امیدی رو تلقین میکنن همین آدما میتونن ...

دقیقا ولی من حس می کنم دیگه درست نمیشم،حتی برای خرید با پیاده روی تو روزهای تعطیل هم به زور میرم بیرون،اوضاع اعتماد به نفسم به شدت افتضاحه