2777
2789

نوزادی که تازه بدنیا اومده از همون اول چیکار کنم خوبه انجام بدم چند نکته مهمش بهم بگین از تجربه هاتون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت تنهاش نزار

ناخن های دستت رو کوتاه نگه دار 

میتونیی مماغش رو فشار بدی چون غضروف هست و کوچیک میشه ابن سینا فرمودن

ادکلن  عطر استفاده نکنی بهتره

خودم هر موقع شیر میدادم بسم الله الرحمن الرحیم و سوره عصر و ناس  فلق و آیه الکرسی میخوندم و طهارت بدنم رو حفظ میکردم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
چند هفته ای؟ منم لایک کن منتظر زایمانم

ان شاءالله بسلامتی نی نیتو بغل بگیری

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

با یه پارچه آروم دست و پاهاش رو کنار بدنش ببند ،تا توی خواب هی نپره

یا یه بالش کوچیک رو سینه اش بذار

سر و صدا همیشه تو خونه به راه باشه که خوابش سبک نباشه

اگه شیر خودت رو میدی شیر محلی ،آبگوشت و ارده بخور

ماه های اول بچه خوب وزن میگیره نهایت استفاده رو ببر

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...