2777
2789

ولی

میترسم که همه چی بدتر بشه

از اقوام خیلی دوره

خودشون هیئت دارند امشب از اون سر شهر بلند شدم رفتم اونجا تا شاید از نزدیک ببینمش

ولی موفق نشدم

خسته شدم دیگه

دوساله دعای شب قدر منه

میخوام برن بهش اعتراف کنم

چطوری؟

اهل دختربازی و دوست دختر اصلااااا نیست

خودمم اهل دوست پسر نیستم

تو فامیل پخش بشه همچین کاری کردم بدبخت میشم خانوادم سرمو میبرن

ولی باید بگم دیگه طاقت ندارم

شماره ایدی اینستا آدرس خونه و محل کار همه رو دارم ولی نمیدونم چکار کنم؟؟؟

صبر کنم تا فردا باز برم هئتشون با رفتارم بهش بفهمونم یا چی؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نگیاا بگی نه تنها خوشش نمساد ممکنه ابروت هم بره از نظرش سبک هم بنظر میای یا یکیو واسطه کن خیلی غیر مستقیم پا در میونی کنه یا خودت با رفتار و اینا اوکی کن

کنکوری ام میشه برا موفقیتم یه صلوات بفرستی🩵✨

من برات از شاهچراغ شغای عقل صبر تحمل کردم .شماره تماس کراش تا بده من تا صحبت کنم واسطه بشم برات بهتره

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
😭😭

پیام شخصی بیا تا اشکتا پاک کنم

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞