2777
2789

فاموتیدین و شربت میترسم بدتر کنه 

امپرازول صبح خوردم فکر کنم اثر نمیکنه ....

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
خودم تو این مواقع فقط فاموتیدین برام جوابه

بخورم یعنی ؟

بهتر از امپرازوله؟

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخورم یعنی ؟ بهتر از امپرازوله؟

اره امپرازول معده خالی جوابه فاموتیدین بهتره

ماورای باور های ما ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر همه تصورات راست و چپ تو را انجا خواهم دید

فاموتیدین بخور ..امپرازول برای وقتیه معده سنگینه نمیتونه هضم کنه...نون خشکم بخور آب معده ت کشیده میشه

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
اره امپرازول معده خالی جوابه فاموتیدین بهتره

امپرازول رو ناشتا صبح میخورم 

شبم فاموتیدین میخورم ببینم خوب میشه

ی مدت از خوراکی هایی ک باعث میشه اسید بیش از حد ترشح شه اجتناب کنید.

شکلات ، کاکائو ،شیرینی ، غذای پر ادویه ، سیر و پیاز خام ، سبزیجات ،پرتقال ،لیمو، سرخ کردنی ، لبنیات پرچرب.

اگ عرق زنیان یا بومادران دارید نصف فنجون بخورید روزانه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

امپرازول رو ناشتا صبح میخورم  شبم فاموتیدین میخورم ببینم خوب میشه

بخور اوکی میشه حتما

ماورای باور های ما ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر همه تصورات راست و چپ تو را انجا خواهم دید
فاموتیدین بخور ..امپرازول برای وقتیه معده سنگینه نمیتونه هضم کنه...نون خشکم بخور آب معده ت کشیده میش ...

اخه امپرازولم اسید معده رو کم میکنه واسا همین میخوردم 

معدم آب نداره اسیده😂🤦‍♀️

ی مدت از خوراکی هایی ک باعث میشه اسید بیش از حد ترشح شه اجتناب کنید. شکلات ، کاکائو ،شیرینی ، غذای ...

شاید باور نکنی هیچکدوم نمیخورم 

تازه وقتی بخورم هیچیم نمیشه 

وقتی نخورم اینطوری میشه😐

اخه امپرازولم اسید معده رو کم میکنه واسا همین میخوردم  معدم آب نداره اسیده😂🤦‍♀️

منظورم اسیده ما توو خونه آب صداش میکنیم

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
منظورم اسیده ما توو خونه آب صداش میکنیم

عه😂😂

باشه مرسی .میخورم 💗