2777
2789
عنوان

اقاااااا بیاین بگید برای اسید معده چیکار کنم؟؟؟؟؟؟🤐🤐🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 47 پست

طبق تجربه خودم به این نتیجه رسیدم که معده ی ضعیف احساس گرسنگی رو اعلام نمیکنه.شاید معده شما خالی باشه ولی خودتون متوجه نشید و اون هی اسید ترشح میکنه. من وقتی قرص اشتها اور میخورم و مجبور میشم غذا زیاد بخورم یا وعده های غذاییم‌زیاد میشه حال معدم خیلی بهتره اذیتم نمیکنه. مگر اینکه دیگه یه چیزی بخورم که ایلی تحریکش کنه

ممنون .💗 عرق نعنا داره توش ؟.عرق نعنا بهم نمیسازه

اره داره🥲🥲

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفلاکس .بیشتر بخاطر استرس و ایناس

من پارسال این مشکل داشتم

یک دو ماه درگیر بودم

از من کی کلی قرص و دارو خوردم میگم 

شیره شیرین بیان عالیه

من با دارو گیاهی درمان شدم

من در حدی حالم بد بود ک یه ماه مداوم همش تهوع داشتم بیمارستان بود

تمام منی،ناتمام منی❤
رفلاکس .بیشتر بخاطر استرس و ایناس

خب پس خواهر من دلیلشو میدونی کنترل کن استرستو😀

بجای خوردن آنتی بیوتیک و.. ک یجای دیگه تو بهم بریزه یا مقاومت ایجاد کنه روزانه نفس عمیق و نوشتن اتفاقاتی ک ذهنتو درگیر کرده رو تمرین کن.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

نچ نمیشه من میخورم 

پس امتحان میکنم الان .روزی چند بار؟ تا چند ساعت جوابه؟ تا چند روز باید بخورم؟

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
خب پس خواهر من دلیلشو میدونی کنترل کن استرستو😀 بجای خوردن آنتی بیوتیک و.. ک یجای دیگه تو بهم بریزه ...

اخه میدونی استرس زیاد نه .فقط نگرانی 

حتی اگه خیلییی کم باشه .انقد معدم حساس شده که زود واکنش نشون میده

دیگه یکم استرسو همه دارن🤦‍♀️😂

(کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
بخورم یعنی ؟ بهتر از امپرازوله؟

عزیزم یه لیوان شیر سرد بخور مثل آب روی آتیش هستش برای اسیده معده یاچند قاشق ماست شیرین من خودم وقتی اسیدم میزنه بالا فقط این کار آرومم میکنه 

پس امتحان میکنم الان .روزی چند بار؟ تا چند ساعت جوابه؟ تا چند روز باید بخورم؟

همون باراول بخوری کافی فقط مراعات معدت کن تاچتدروز ابلیمو نخور چیزا ترش شیرین نخور قاطی پاتی نخور غذا سنگین نخور مراعات کن یه قاشق الان بخور بخواب چه خبر روزی ۱ قاشق ☹

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
طبق تجربه خودم به این نتیجه رسیدم که معده ی ضعیف احساس گرسنگی رو اعلام نمیکنه.شاید معده شما خالی باش ...

نه من انقد اسیدش زیاده یک ساعت بعد غذا خوردنم گشنم میشه ضعف میکنم🤦‍♀️

اخه میدونی استرس زیاد نه .فقط نگرانی  حتی اگه خیلییی کم باشه .انقد معدم حساس شده که زود واکنش ...

خب شاید معدتون عصبی شده عزیزم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

همون باراول بخوری کافی فقط مراعات معدت کن تاچتدروز ابلیمو نخور چیزا ترش شیرین نخور قاطی پاتی نخور غذ ...

اها پس هر وقت اینطوری شدم بخورم دیگه 

مرسی اگه جواب بده دعات میکنم امشب💗😂