2777
2789
عنوان

قرص اچ دی

173 بازدید | 10 پست

من کیست هفت سانتی رحم دارم ...دکترم بهم گفت دو ماه اچ دی بخور...اگه رفت یا کوچیک شد که هیچی ...اگه تغییر نکرد بیا برش دار....ماه اول اوکی بودم ...الان ۱۲ تا دیگه مونده...سردرد وحشتناک میگیرم ...تاری دید دارم ...تپش قلبم میگیرم ...کسی اینجوری شده؟😔خیلی میترسم یکی میگفت باعث ایجاد لخته خون تو مغز میشه ...این چندتا رو بخورم یا ولش کنم؟ عوارضش طبیعیه؟ دکترمم نیستش فعلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=333610673]منم کیست دارم کیست داشتی چ علایمی داشتی خشکی واژن هم داری[/خشکی واژن نمیدونم چطوریه؟ولی پریودیایه وحشتناکی دارم ....طوری که با هیچ مسکنی خوب نمیشم ...چند وقتم بود تو روزایه عادی ام حتی زیر دلم درد میکرد جوری که نمیتونستم تکون بخورم ...رفتم سونو گقتن خیلی بزرگ شده کیستت

چرا این دکتر زنان ک‌نبود کلیه بود یه دونه قرص داد دوتا داد یکی مترونیدازول یکیشم ملوکسیکام با افاکسی ...

آهااااان....من آیجیمم حالش خوب بود دلدرد نداشت اصلا ولی گفت توام کیست داری چار سانت ....حتما پیگیر باش تا مث مال من بزرگ نشه