2777
2789

قدش ۱۶۱ تا ۱۶۳عه ینی هم قد منه

عروسیش ۶۰ کیلو بود گف خیلی لاغر بودم استخوانم پیداست ایکاش الان عروسیم بود

منم واقعا بدون منظور گفتم نه بخدا اون موقع اندازه بودی و خوب بودی اتفاقا 

زودی برگشت گف نه اتفاقا مت الانم دوس دارم با ناراحتی

منم گفتم ایکاش با آدمای حیلی پر اعتماد به نفس اینطور صحبت نکنیم

چون چاقی و لاغری اون به من ربطی نداره 

نمیدونم چیشد یهو همچین چیزی گفتم 

در ضمن خود من مجردم با همون قد ۵۴ کیلو

من وزن قبل اونو ایده آل میدیدم مثلا برا قد خودم مثلا ک همچین چیزی گفنم

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفت زشت بود..حداقل ازش عذر خاهی میکردی.درضمن اعتمادبنفس داشتن اصلا بد نیییست

چ حرف زشتی

خوب بود میگفتم اون موقع آره استخوانات زده بود بیرون

مطمئنم بازم یه چی دیگه میگفت

فقط از اعتماد به نفس زیاد بدم میاد اندازه باشه که خوبه 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

چ حرف زشتی خوب بود میگفتم اون موقع آره استخوانات زده بود بیرون مطمئنم بازم یه چی دیگه میگفت فقط ا ...

اگ اینقد نگران بوودی ک ناراحت بشع یا ن ای کاش حرفی نمیزدی فقط سدتو تکون میدادی.💔

ولی بنظرم اعتماد بنفس دداشتن قشنگه:)✨️🧚🏻‍♀️🌈🤍

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍