2777
2789
عنوان

کدومش اصول و به رسم ادب هست؟

47 بازدید | 7 پست

شما قصد رفتن به خانه ی کسی رو دارید ، تماس میگیرید تا هماهنگ کنید که میزبان میگه ببخشید خونه نیستیم

حالت اول: میزبان مثلا فرداش که خونه هست باید زنگ بزنه و بگه خونه هستیم و خوشحال میشیم تشریف بیارید و دیروز شرمندتون شدیم و این حرفا

یا، حالت دوم:  میزبان زنگ نمیزنه و منتطر میمونه اون مهمونه که میخواست بیاد دوباره خودش زنگ بزنه برای اومدن

کدومش؟

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما معمولا این حالت اگر برامون پیش بیاد رسم وصول داریم و دگ نمیریم..و بنابر این رسم ن ما دگ ناراحت میشیم..ن اونا..

و چ بسا در عیدهای بعدی باز هم ب دیدارِ هم میریم..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
ما معمولا این حالت اگر برامون پیش بیاد رسم وصول داریم و دگ نمیریم..و بنابر این رسم ن ما دگ ناراحت می ...

احسنت 

این عالیه ، همسر منم همینو میگه اما خاله ام بهشون برخورده که دیگه نرفتیم ، جالب اینجاست اما عمه ی همسرم دوباره تماس گرفت اما خاله ام دریغ از یه تماس

احسنت  این عالیه ، همسر منم همینو میگه اما خاله ام بهشون برخورده که دیگه نرفتیم ، جالب اینجاست ...

ای بابا🤦🏻‍♀️

حالا شایدم ناراحت شده ک دست پیش گرفته باشه پس نیفته..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
ای بابا🤦🏻‍♀️ حالا شایدم ناراحت شده ک دست پیش گرفته باشه پس نیفته..

دقیییققااا

چون همسرش چندان با همسرم رابطه ی خوشی نداره و من فقط بخاطر دل مادرم میخواستم برم که خب نشد

چندان هم در اصل ناراحت نیستن فقط دارن برای مامانم که شیفته ی اوناست گربه رقصونی میکنن

دقیییققااا چون همسرش چندان با همسرم رابطه ی خوشی نداره و من فقط بخاطر دل مادرم میخواستم برم که خب ن ...

ای بابا..

ان شاءالله ک هرچی صلاحه پیش بیاد❤💚