2777
2789
عنوان

ناد میخونم برای ۴۰ نفر🙏

88 بازدید | 15 پست

سلام دوستان یه حاجتی دارم میشه لطفا برای منم دعا کنید این شبا عزیز خیلی محتاج دعا شما عزیزان هستم‌ ایشالا که همه حاجت روا بشن 

هرکار میکنم به این حاجتم نمیرسم توروخدا دعام کنید تا قبل از ۱۳ بدر بهش برسم  التماس دعا ممنونم ازتون

بخوان که زن از رنج هایش قوی تراست!🤍

ان شالله ب حاجتت برسی .التماس دعا 

اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺ🌹

🌼“اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج”🌼🍁

🌹اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺ🌹

🌼“اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج”🌼🍁🍁

🌼“اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج”🌼🍁🍁🍁

🌼“اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج”🌼🍁🍁🍁🍁

🌼“اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋

حاجترواشی ب حق همین شبهای عزیز .

معصومه 

دعاکن من بحاجتمم برسم♥️

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.