2777
2789
مرداد

مثل ما میشین 

من‌شهریوریم . همسرم مرادادی

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

فکرنمیکردم دراین حد

حیح    

کاربر آقا.  تا آخرین لحظه سقوط آخرین ستاره کهکشان پات می مونم :))) به اندازه کل دونه های ماسه دنیا دوست دارم :))) به اندازه کل ستاره های جهان هستی دوست دارم :))) به اندازه تک تک گلبول های قرمز و سفید کل انسان های جهان دوست دارم :)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم فکر من نیست علم نجوم و ستاره شناسی دانشمندان و فلاسفه روش کار کردن و  تو خود قرآن هم ا ...

بستگی ب خانواده داره ممکنه ی شهریوری تو ی خانواده بد بزرگ شده باشه خجالتی و گوشه گیر باشه

سریع ربطش میدی ب قرآن

بنظرت مردای مردادی چطورن؟

نمیدونم مردادی چه پسر چه دختر ندیدم :/

کاربر آقا.  تا آخرین لحظه سقوط آخرین ستاره کهکشان پات می مونم :))) به اندازه کل دونه های ماسه دنیا دوست دارم :))) به اندازه کل ستاره های جهان هستی دوست دارم :))) به اندازه تک تک گلبول های قرمز و سفید کل انسان های جهان دوست دارم :)))
بستگی ب خانواده داره ممکنه ی شهریوری تو ی خانواده بد بزرگ شده باشه خجالتی و گوشه گیر باشه سریع ربطش ...

این چیزا که تو علوم انسانی مطرح میشه کلیاته بحث ی نفر و یک مورد خاص نیس تو همین تاپیک نظراتم ببینی متوجه میشی که مشابه مشاهدات  زیاده

بنظرت مردای مردادی چطورن؟

مااااااه 

عالی 

بهترینن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ولی خب مرد و زن ماها فرق دارن  الان یادم اومد من یه مرد شهریوری میشناسم خوبه حالا رابطه ی نمید ...

خوبی شهریوری اینه که متعهدن . آینده نگرن . خییییییلی عاشق خانواده ان . اهل حاشیه و اینا نیستن