2777
2789
عنوان

دو تا بی بی چک مدیکور هر دو مثبت...ممکنه کاذب باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 12856 بازدید | 115 پست
نه دیگ نمیخواستیم کلن

عزیزم به نظر من از الان به بعد هر جانشستی بگو من یه بچه دیگه میخوام،کاش منم باردار شم و این حرفا،اگه باردار نبودی که هیچچی اگه بودی نذار کسی جز شوهرت خبردار شه که ناخواسته بوده،بذار دو سه ماهی بگذره بهد به دیگران بگو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم به نظر من از الان به بعد هر جانشستی بگو من یه بچه دیگه میخوام،کاش منم باردار شم و این حرفا،اگه باردار نبودی که هیچچی اگه بودی نذار کسی جز شوهرت خبردار شه که ناخواسته بوده،بذار دو سه ماهی بگذره بهد به دیگران بگو

اره همین تصمیمو دارم نمیخوام کسی بفهمه اگر بودم..واقعن حوصله تیکه های فک و فامیلو ندارم

حالا ایشالا فردا برم آز منفی باشه

چند روز پیشم دیدم یکی تاپیک زده بود با وجود خوردن لونژیل باردار شده الکیه انگاری😔خاک تو سرشون با این قرصاشون

منکه شنیدم چون دولت از ملتش میخواد بچه دار بشن روشهای جلوگیری اعم از کاندوم وقرص رو دستکاری کردن

حالا بازم ناشکری نکن هرچی صلاحته 

سمر عزیزم،نگران نباش به خدا توکل کن،میدونم چه قدر ناراحتی ولی خودت به خودت و همسرت انرژی مثبت بده،سه تا بچه ی خوشگل و گوگولی،من خودم هم بتونم دوست دارم سه تا بچه داشته باشم،اون قدیما بود که مردم فقط یکی دو تا میخواستن،قربونت برم خوشحال باش 

سمر عزیزم،نگران نباش به خدا توکل کن،میدونم چه قدر ناراحتی ولی خودت به خودت و همسرت انرژی مثبت بده،سه تا بچه ی خوشگل و گوگولی،من خودم هم بتونم دوست دارم سه تا بچه داشته باشم،اون قدیما بود که مردم فقط یکی دو تا میخواستن،قربونت برم خوشحال باش

نمیدونم ب خدا...راضیم ب رضای خودش 😳😳