قبلا چنتا تاپیکشو دیدم واقعا خیلی تو مخیه احتمالا از رویاهاش حرف میزنه🤣🤣🤣همش پول بابام پول ...
دیگه داره عوقم میگره هر دقيقه بکنم بکنم راه انداخته حاصل ازدواج فامیلیه دیگه کارش نمیشه کرد
مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملمکنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️. آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.
😂✋️ تو ک پول باباتو دوس داریی پس گوه خوردی ک ازدواج کردی بچسب ب بااااباات گشنهههه &nb ...
آره فشار اومده شدید 😂😂
مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملمکنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️. آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.
واسه همه زنان سرزمینم ارزوی ارامش و دلخوش میکنم خالا یکی دلش به یه شاخه گل خوش میشه یکی ب تویوتا مهم نگاه ادما ب زندگی مشترکه یکی عشقش تو یه کلمه محبت امیز خلاصه میشه یکی لندکروز مهم پایدار بودن اون عشقه
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
دوستان این کاربر رو جدی نگیرید یه نگاه به تاپیکاش بندازید
منحرف جنسیه
آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.بهقول یکی از کاربران،مردی که میاد نینیسایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم کنخوشقلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایرانجان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.