ی کیف خریده بودم برای بچه خواهرم چون تو مدرسه ی من درس میخونه دبدم کیف پارسالشو داره مصرف میکنه و داغونش کرده خریده بودم این مهر بدم بهش ولی گفتم ولش کن کو تا مهر
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت میکنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی میشوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
قشنگه عزیزم کیف رو عیدی بده با ۵۰۰ تومن بخاطر اینکه ممکنه مهر بره کیف بخره اونوقت کیف تو رو استفا ...
دقیقا خودمم ب این فکر کردم چون پسرا کیفاشونو پرت میکنن این طرف اون طرف داغون بود کیفش مال پارسالشم بود من ۳ ماهی میسه خریدم براش میگم توش دفتر و خودکار و ماژیک اینام بزارم نو بسته بندی دارم
نه عزیزم مشخصه گرونه که هندزفری خوره و.. اما خب میتونی قیمتشو از روش نکنی و یجوری خط خطیش کنی که پ ...
اخه قیمتش روش نیس اون مارکشه فقط و اینکه میگم تو خونه ماژیک و کیف انواع خط کش اینام گرفته بودم براش ک مهر بدم بهش اونام بزارم تو کیفش؟ دیگه مهر ندم ؟؟؟