2777
2789

کسی هست؟

من میخوام بدونم که دیپلم مهمه که از چه رشته ای باشه و معدلمون چقدر باشه؟

@دخترخلبان   گفتم شاید شما واقعا تو راهشید و میتونید راهنمایی کنید😅😁

بانوی خلبان هم بوده الان پیداش نمیکنم

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
یه کاربر آقا هم بود اسم کاربریشون رو الان خاطرم نیست

عه جدی لطفا ب خاطر بیار🥲😂

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تا از کاربری هاشون فکر کنم تعلیق شد احتمالا کاربرهای دیگه بشناسن ایشون رو

خودمم یکی میشناختم بانوی خلبان بود فکنم اسم کاربریشون که الان نیست اصلا

عه چه جالب خب ازش بپرس دیگه😁

نزدیم نیست ولی می دونم 

رشته دیپلم ریاضی داشته 

دندون خیلی مهمه نباید پر کرده داشته باشی 

وتا یک سن خاصی می تونی وارد بشی 

و قد هم برای آقایون فکر کنم ۱۷۰ دقیقا نمی دونم قدت باید بلند باشه

دانشجو❤️👩‍⚕️
نزدیم نیست ولی می دونم  رشته دیپلم ریاضی داشته  دندون خیلی مهمه نباید پر کرده داشته باشی ...

ولی من قبل یه دوست خبان داشتم مسگفت ایرادی نداره دندون پرکرده داشته باشی و خودشم داشت فکنم 

نزدیم نیست ولی می دونم  رشته دیپلم ریاضی داشته  دندون خیلی مهمه نباید پر کرده داشته باشی ...

تا ۲۶سالگی مسگفتن وقت هست😅😅

اخه اون یکی عموم بزرگم که رفت گفت بخاطر دندونم نت نیستم خلبان بشم

البته یه سری محدودیتام هست مثلا عصب کشی نباد داشته باشی یا زیاد نباید پر کرده باشی

بزن داخل گوگل سن ویزای دقیقش بیاد  من مهمان دار می دونم تا ۱۶۵ قد باشه قبوله

خلبانی هم قد همونه فرق نداره برای خانم ها ۱۶۵ ب بالا اقایون فکنم ۱۷۰ ب بالا