2777
2789
عنوان

خواهشاً به خودتون مغرور نشید🤌🏻

295 بازدید | 23 پست

چرا تا صاحب یه شغل میشید به خودتون مغرور میشید انگار دختر پیغمبرید؟!

نه واقعا چرا؟

تر میزنید به اعصاب آدم

همکلاسی دوران کودکی تا دبیرستانم تا قبل آرایشگاه زدن و شنیونکار شدنش چنان باهام گرم می‌گرفت الان به زور جواب سلام ادمو میده

همکلاسی قنادی هم فکر کرده خیلب خفنه راحت آدمو تحقیر می‌کنه 

اسکل

جنبه گروه و همکلاسی و شغل ندارید انجام ندید 

شما عددی نیستید جای هممون ی وجب خاکه 

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

اینو درباره دانشجوهایی که به رشته های تاپ میرسن هم لحاظ کنید:) 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

واقعا موافقم 

وقتی میرید دانشگاه  

وقتی ازدواج میکنید 

وقتی شاغل میشید 

وقتی ماشین میخرید 

وقتی خونه میخرید 

چرا فکر میکنید خیلی اتفاق خاصی براتون افتاده خودتونو میگیرید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینو درباره دانشجوهایی که به رشته های تاپ میرسن هم لحاظ کنید:) 

کلی گفتم🫠 یعنی اسکل تر از اینا نیست😒

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

برا همینه که تو اکثر کارام سعی میکنم به آقایون مراجعه کنم ، این ی حقیقت هستش  ، اکثر خانمها تا ...

دقیقا😐😐😐 اعصابم خورد شد

استادمون ی گروه دوستانه برامون زد راحت چت کنیم بخاطر همچین بیشعور ترک گروه زدم 😒

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا موافقم  وقتی میرید دانشگاه   وقتی ازدواج میکنید  وقتی شاغل میشید  وقتی ...

دقیقا😐🤌🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کبوتر با کبوتر باز با باز

خرم با خر 😐🤌🏻 شعور کبوتر و باز داشتن الان اعصابم خورد نبود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوما حسادت میکنن

🥴یعنی دهن چنین آدمای از خود راضی سرویس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوما حسادت میکنن

بله ، و اینکه غرور کاذب دارن ، مثلا ی خانم دکتر و ی اقای دکتر ، آقا انگار داره وظیفه و مسئولیتشو انجام میده اما خانم انگار داره لطف می‌کنه و کوه جابجا می‌کنه ، صددرصد همه اینطور نیستند و من خودم دکتر خانم دارم ک میرم پیشش خیلی هم متشخص و خاکیه ، اما ۹۰ درصد این مدلی هستن ، از منشی های شرکت های خوب و منشی های دکترها هم ک نگم دیگه...